Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu 4

A avea o mașină sănătoasă pare a fi o condiție prealabilă foarte importantă pentru majoritatea dintre noi, deoarece toți depindem de mașinile noastre, indiferent dacă este să mergem la serviciu sau din motive personale. Așadar, atunci când descoperim ceva diferit despre Volkswagen Transporter 4, de obicei avem tendința de a ne pune întrebări. Dacă, în cazul tău, este al tău motor care zdrăngănește când este fierbinte pe Volkswagen Transporter 4, ai ajuns pe site-ul bun. Știm că aceasta este o problemă repetată și așa că am decis să compunem un articol concentrat pentru a vă permite să faceți față. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom verifica preocupările legate de tachetele și supapele hidraulice, apoi de problemele de ardere și, în cele din urmă, la zgomotul motorului când este fierbinte din cauza problemelor legate de motorul inferior.

Motorul zdrăngănește când este fierbinte pe Volkswagen Transporter 4 din cauza tacheților hidraulici

Dacă percepi că motorul zdrăngănește fierbinte pe Volkswagen Transporter 4 și acest zgomot este stabilit în partea superioară a motorului, înseamnă că provine de la chiulasa ta și componentele sale însoțitoare. Există două posibile declanșări ale unui motor fierbinte care zdrăngănește pe un Volkswagen Transporter 4. Fie tachetele hidraulice, de obicei este din cauza lor. sistem de „prindere hidraulic” defect, că veți auzi aceste zgomote de clicuri, adesea când este cald și nu când este rece. În caz contrar, jocul culbutorilor sau starea lor de uzură este de vină. Într-un astfel de caz, reflectați asupra înlocuirii lor.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?

Motorul Volkswagen Transporter 4 produce un zgomot când este fierbinte din cauza problemei de ardere

A doua varianta, daca ai impresia ca zgomotul fierbinte al motorului este legat de arderea motorului tau, exista trei posibile declansari ale acestuia. S-ar putea ca dvs sincronizarea nu este sincronizată și că nu gestionează sincronizarea diferitelor componente ale motorului pentru a crea o ardere bună. Și, în sfârșit, cea mai clasică cauză vine de la tine injectoare, care sunt fie înfundate, fie deteriorate. Nu ezita să mergi la mecanicul tău pentru ca acesta să poată examina componenta care pare să fie la originea clicului fierbinte al motorului tău pe Volkswagen Transporter 4.

Motorul meu Volkswagen Transporter 4 este cauza problemei în partea inferioară a motorului

În cele din urmă, dacă ați subliniat zona de origine a motorului dvs. care zdrăngănește fierbinte pe Volkswagen Transporter 4 care provine de la motorul inferior, este posibil ca dvs. bielele sau bolțurile pistonului sunt la origine. În ambele situații, riscul pe termen lung este ruperea motorului. Aceste două reparații sunt deosebit de complexe și majoritatea mecanicilor vă vor sfătui să înlocuiți motorul Volkswagen Transporter 4. În orice caz, nu așteptați când identificați o astfel de problemă, vă va permite să anticipați o cheltuială viitoare sau, în cel mai bun caz, să găsiți o opțiune mai puțin costisitoare, mai degrabă decât să te confrunți cu o defecțiune cu originea motorului care zdrăngănește când este fierbinte și rezultatul final fiind motorul dăruitor când te întorci acasă de la serviciu. Nu ezitați să consultați catalogul nostru de articole de pe mașina dvs. care vă pot permite să remediați alte probleme sau să aflați mai multe despre Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Lumină portocalie Volkswagen Transporter 6 care rămâne aprinsă

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию