Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul fierbinte zdrăngănește pe Mazda 5 mea

A avea o îngrijire în condiții bune pare a fi o cerință foarte importantă pentru mulți oameni, deoarece toți suntem dependenți de mașinile noastre, fie că este vorba de a merge pentru tine la serviciu sau pentru deplasări personale. Deci, atunci când identificăm ceva diferit despre Mazda 5, de obicei, avem tendința să ne punem întrebări. Dacă, în cazul tău, este al tău motor care zdrăngănește când este fierbinte pe Mazda 5, ai ajuns la locul potrivit. Știm că aceasta este o problemă recurentă și, prin urmare, am decis să producem un conținut de articol specializat pentru a vă permite să o rezolvați. Pentru aceasta, mai întâi ne vom uita la problemele legate de supapele și supapele hidraulice, apoi la problemele de ardere și, în cele din urmă, la zgomotul motorului când este fierbinte din cauza preocupărilor legate de motorul inferior.

Motorul zdrăngănește când este fierbinte pe Mazda 5 din cauza tacheților hidraulici

Dacă observați că motorul zdrăngănește fierbinte pe Mazda 5, iar acest zgomot se bazează pe partea superioară a motorului, înseamnă că provine de la chiulasa și piesele însoțitoare ale acestuia. Există două cauze posibile ale unui motor fierbinte care zdrăngănește pe o Mazda 5. Fie tachetele hidraulice, în cele mai multe cazuri este din cauza lor. sistem de „prindere hidraulic” defect, că veți auzi aceste zgomote de clicuri, adesea când este cald și nu când este rece. În caz contrar, jocul culbutorilor sau starea lor de uzură este responsabilă. În acest caz, gândiți-vă la schimbarea lor.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Mazda 5

Motorul Mazda-ului meu 5 face zgomot când este fierbinte din cauza problemei de ardere

A doua varianta, daca ai senzatia ca zgomotul fierbinte al motorului este in legatura cu arderea motorului tau, exista trei cauze posibile pentru aceasta. S-ar putea ca dvs sincronizarea nu este sincronizată și că nu controlează sincronizarea diferitelor componente ale motorului pentru a crea o combustie bună. Și, în sfârșit, cea mai tradițională cauză vine de la dvs injectoare, care sunt fie înfundate, fie deteriorate. Nu uitați să mergeți la mecanicul dvs. auto, astfel încât acesta să poată inspecta componenta care pare să fie motivul clicului fierbinte al motorului dvs. pe Mazda 5.

Motorul lui Mazda 5 zdrăngănește cauza problemei în partea inferioară a motorului

În concluzie, dacă ați subliniat zona de origine a motorului dvs. care zdrăngănește fierbinte pe Mazda 5 care provine de la motorul inferior, este posibil ca dvs. bielele sau bolțurile pistonului sunt la origine. În ambele circumstanțe, riscul pe termen lung este ruperea motorului. Aceste două reparații sunt deosebit de complexe și majoritatea mecanicilor vă vor sfătui să înlocuiți motorul Mazda 5. În orice caz, nu așteptați când observați o astfel de problemă, vă va permite să anticipați o cheltuială viitoare sau, în cel mai bun caz, să găsiți un un remediu mai puțin costisitor, mai degrabă decât să te confrunți cu o defecțiune cu originea motorului care zdrăngănește când este fierbinte și rezultatul final este defectarea motorului când te întorci acasă de la serviciu. Nu ezitați să aruncați o privire la catalogul nostru de articole de pe mașina dvs. care vă pot ajuta să remediați alte probleme sau să aflați mai multe despre Mazda 5.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Mazda 5 mea?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Mazda 5, accesați categoria noastră Mazda 5.

Legătura cu publicația principală