Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Alfa Romeo 156 zdrăngănește când este rece

Întâmpinarea zgomotelor constante pe mașina ta tinde să fie supărătoare, un automobil este atât de complex încât este în general dificil să-i identifici originea și chiar mai complicat să găsești componenta care îl provoacă. În cazul în care și dvs. ați întâlnit deja un zgomot rece de motor pe Alfa Romeo 156 dvs., vă putem sprijini în mod clar. Într-adevăr, am decis să publicăm această pagină de conținut pentru a putea analiza principalele cauze ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Alfa Romeo 156. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Alfa Romeo 156 mea zdrăngănește doar la pornire

În cazul în care motorul Alfa Romeo 156 dvs. generează un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează destul de repede după aceea, este posibil ca de vină ungerea motorului dumneavoastră. Într-adevăr, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) se poate sparge și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte vâscos. Dacă aceasta este situația dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Alfa Romeo 156 ar trebui să revină la performanțe normale deoarece lubrifierea motorului se va face normal, nu uitați să verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat pe Alfa Romeo 156?

Motorul Alfa Romeo 156 meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă situație care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe Alfa Romeo 156 dvs. este că în timpul unui schimb de ulei alegerea uleiului nu a fost cea mai bună, de fapt, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom analiza cu valoarea „W”, cu cât această valoare este mai mare, cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Alfa Romeo 156 dumneavoastră, nu vă gândiți de două ori să îl înlocuiți cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Alfa Romeo 156 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, este posibil ca bujiile Alfa Romeo 156 să fie defecte. Într-adevăr, o bujie moartă va face ca cilindrul atașat să nu se încălzească și va provoca zdrăngănii mai puternice pe un motor Alfa Romeo 156, așa că luați în considerare să încercați individual starea bujiilor dvs. folosind un multimetru, este posibil ca doar unul este implicat ca toți. Iată, v-am explicat, principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să citiți pagina noastră dedicată mașinii dvs. pentru a găsi informații suplimentare despre toate defecțiunile legate de vehiculul dumneavoastră.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Alfa Romeo 156?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Alfa Romeo 156, nu ezitați să consultați categoria noastră Alfa Romeo 156.

Legătura cu publicația principală