Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Kia Sorento

Deși aerul condiționat într-o mașină este una dintre cele mai populare caracteristici ale produsului atunci când este cald, poate duce și la unele inconveniente. De fapt, aerul condiționat dintr-un Kia Sorento poate avea un miros urât, iar astăzi vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra motivului acestui miros neplăcut de aer condiționat, apoi, în a doua oară, vom încerca să vă oferim soluții pentru a le face să dispară.

De ce aerul condiționat al Kia Sorento are miros de umiditate?

Așa că începem conținutul nostru cu originea mirosurilor neplăcute care provin de la aerul condiționat al Kia Sorento. Dacă ai impresia că este un miros de mucegai, umiditate, sau altul, originea acestor mirosuri este adesea aceeași. De fapt, aer condiționat produce multă umiditate, care va tinde să se acumuleze în sistemul de ventilație al Kia Sorento. Această umiditate este sursa ideală de creșterea bacteriilor și ciupercilor de tot felul în aerul condiționat al Kia Sorento. În plus, este posibil ca fumatul în mașină sau necurățarea acestuia în mod regulat (resteurile de alimente de exemplu) să joace un rol în creșterea mirosurilor. În cele din urmă, ultima justificare comună pentru un miros neplăcut de aer condiționat la Kia Sorento este că aveți o scurgere de gaz frigorific, numit gaz FREON, care este toxic și eliberează un miros urât care se va răspândi în habitaclu al mașinii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Unde să găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Kia Sorento?

Ce pot face pentru a scăpa de mirosul urât din Kia Sorento?

Acum că știți unde să căutați pentru a localiza motivul acestui miros, vom încerca să vă ajutăm eliminați mirosurile neplăcute ale aerului condiționat de pe Kia Sorento, pentru că în plus să fie neplăcute acestea mirosurile pot fi dăunătoare căilor dumneavoastră respiratorii, este deci foarte important să scăpați rapid de ele.

Eliminarea mirosului neplăcut de aer condiționat

Vom face acum o listă de acțiuni pe care le puteți lua pentru a eradica aceste mirosuri de aer condiționat pe Kia Sorento:

  • Chiar dacă poate părea evident, murdăria care se acumulează în mașina ta va promova dezvoltarea germenilor și, prin urmare, a mirosurilor neplăcute, curățând Kia Sorento. frecvent vă va permite să eliminați multe dintre originile acestora.
  • Cea mai bună soluție este curățarea întregului sistem de aer condiționat al Kia Sorento cu produse antibacteriene și antifungicide. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru, care clarifică în detaliu tehnica la care trebuie să respectați.
  • Înlocuiți habitaclu sau filtrul de polen al Kia Sorento: Acest filtru care își propune să protejeze împotriva impurităților de la intrarea în cabina mașinii dvs. trebuie înlocuit în fiecare an și poate stoca mirosuri neplăcute, nu uitați să-i examinați starea.

Evitați mirosurile de mucegai ale aerului condiționat la Kia Sorento

În sfârșit, ultima parte a conținutului nostru pe Aerul condiționat miroase la Kia Sorento, acum vă vom oferi câteva sugestii pentru a vă întreține sistemul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile neplăcute în Kia Sorento:

  • Opriți aerul condiționat cu 5/10 minute înainte de a opri motorul: De fapt, efectuarea constantă a acestui pas vă va permite să uscați un maxim de umiditate în circuitul dvs. de ventilație și astfel să limitați umiditatea.
  • Deși sună simplu, nu ai întotdeauna timp să ai grijă de mașina ta, dar gunoiul este primul lucru care provoacă mirosuri neplăcute, așa că amintește-ți să-ți păstrezi mașina sănătoasă.
  • Pentru a vă asigura că aerul condiționat al Kia Sorento este întotdeauna în stare bună de funcționare (în special compresorul de aer condiționat), acesta ar trebui să funcționeze timp de 10 minute în fiecare lună.
  • Asigurați-vă că nu există nicio scurgere pe aerul condiționat este necesar, în realitate, lichidul este toxic și, în plus, funcționarea aerului condiționat ar fi degradată în cazul unei scurgeri.

Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Kia Sorento

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Kia Sorento, nu ezitați să consultați categoria noastră Kia Sorento.

Legătura cu publicația principală