Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Infiniti QX60

În timp ce aerul condiționat într-o mașină este unul dintre aspectele cele mai populare în timpul verii, pe lângă asta poate aduce și unele inconveniente. De fapt, aerul condiționat dintr-un Infiniti QX60 poate avea un miros urât, iar în acest articol vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica explicația acestui miros neplăcut de aer condiționat, apoi, în a doua oară, vom încerca să vă oferim răspunsuri pentru a le face să dispară.

De ce aerul condiționat al meu Infiniti QX60 are miros de umiditate?

Așa că începem conținutul articolului nostru originile mirosurilor neplăcute care provin de la aerul condiționat al Infiniti QX60. Dacă ai impresia că este un miros de mucegai, umiditate, sau altul, originea acestor mirosuri este destul de des aceeași. De fapt, aer condiționat creează multă umiditate, care va tinde să se acumuleze în sistemul de ventilație al Infiniti QX60. Această umiditate este originea ideală a creșterea bacteriilor și ciupercilor de tot felul în aerul condiționat al Infiniti QX60. În plus, este posibil ca fumatul în mașină sau necurățarea în mod regulat (reste de mâncare, de exemplu) să joace un rol în creșterea mirosurilor. În cele din urmă, ultimul motiv clasic al unui miros neplăcut de aer condiționat în Infiniti QX60 este că aveți o scurgere de gaz frigorific, numit gaz FREON, care este toxic și secretă un miros urât care se va dispersa în habitaclu al mașinii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Cum pornesc un Infiniti QX60?

Ce pot face pentru a scăpa de mirosul urât din Infiniti QX60 al meu?

Acum că știi unde să cauți pentru a găsi cauza acestui miros, vom încerca să te ajutăm eliminați mirosurile neplăcute ale aerului condiționat de pe Infiniti QX60, pentru că pe lângă faptul că sunt problematice acestea mirosurile pot fi dăunătoare căilor dumneavoastră respiratorii, este deci fundamental sa scapam rapid de ele.

Eliminarea mirosului neplăcut de aer condiționat

Vom face acum o listă cu acțiunile pe care le puteți întreprinde pentru a elimina aceste mirosuri de aer condiționat de pe Infiniti QX60:

  • Chiar dacă poate părea evident, murdăria care se acumulează în mașina ta va încuraja expansiunea germenilor și, prin urmare, a mirosurilor neplăcute, curățând Infiniti QX60. în mod regulat vă va permite să scoateți multe dintre originile acestora.
  • Cel mai bun remediu este curățarea întregului sistem de aer condiționat al Infiniti QX60 cu produse antibacteriene și antifungicide. Pentru a realiza acest lucru, vă rugăm să consultați conținutul articolului nostru, care indică în detaliu procedura de care trebuie să respectați.
  • Schimbați filtrul de habitaclu sau de polen al Infiniti QX60: Acest filtru care este conceput pentru a proteja împotriva impurităților de la intrarea în cabina mașinii dvs. trebuie schimbat în fiecare an și poate stoca mirosuri neplăcute, asigurați-vă că îi examinați starea.

Evitați mirosurile de mucegai ale aerului condiționat pe Infiniti QX60

În sfârșit, ultima parte a conținutului articolului nostru pe Aerul condiționat miroase la Infiniti QX60, acum vă vom oferi câteva sfaturi pentru a vă întreține sistemul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile neplăcute în Infiniti QX60:

  • Opriți aerul condiționat cu 5/10 minute înainte de a opri motorul: De fapt, efectuarea constantă a acestui pas vă va permite să uscați un maxim de umiditate în circuitul dvs. de ventilație și astfel să limitați umiditatea.
  • Deși sună simplu, nu ai întotdeauna timp să ai grijă de mașina ta, dar gunoiul este primul lucru care provoacă mirosuri neplăcute, așa că amintește-ți să-ți păstrezi mașina sănătoasă.
  • Pentru a vă asigura că aerul condiționat al Infiniti QX60 este întotdeauna în stare bună de funcționare (în special compresorul de aer condiționat), ar trebui să funcționeze timp de 10 minute în fiecare lună.
  • Asigurați-vă că nu există scurgeri pe aerul condiționat este necesar, în realitate, lichidul este toxic și, în plus, funcționarea aerului condiționat ar fi alterată în cazul unei scurgeri.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Infiniti QX60?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Infiniti QX60, aruncați o privire la categoria Infiniti QX60.

Legătura cu publicația principală