Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Infiniti Q60

În timp ce aerul condiționat într-o mașină este una dintre cele mai populare caracteristici ale produsului atunci când este cald, poate aduce la fel de bine unele inconveniente. Întradevăr, aerul condiționat dintr-un Infiniti Q60 poate avea un miros urât, iar pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să aflați de ce. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra motivului acestui miros neplăcut de aer condiționat, apoi, în a doua oară, vom încerca să vă oferim posibilități de a le face să dispară.

De ce aerul condiționat al Infiniti Q60 meu are miros de umiditate?

Așa că începem conținutul nostru cu începutul mirosurilor neplăcute care provin de la aerul condiționat al Infiniti Q60. Fie că ai senzația că este un miros de mucegai, umiditate, sau altul, sursa acestor mirosuri este adesea similară. De fapt, aer condiționat provoacă multă umiditate, care de obicei tinde să se adune în sistemul de ventilație al Infiniti Q60. Această umiditate este originea ideală a creșterea bacteriilor și ciupercilor de tot felul în aerul condiționat al dvs. Infiniti Q60. În plus, este posibil ca fumatul în vehiculul dvs. sau nu curățarea acestuia des (reste de mâncare de exemplu) să joace un rol în creșterea mirosurilor. În cele din urmă, ultima justificare comună pentru un miros neplăcut de aer condiționat în Infiniti Q60 dvs. este că aveți o scurgere de gaz frigorific, numit gaz FREON, care este toxic și eliberează un miros urât care se va dispersa în habitaclu al mașinii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Infiniti Q60 meu?

Ce pot face pentru a scăpa de mirosul urât din Infiniti Q60 al meu?

Acum că știi unde să cauți pentru a descoperi declanșatorul acestui miros, vom încerca să te ajutăm scăpați de mirosurile neplăcute ale aerului condiționat de pe Infiniti Q60, pentru că mai mult de a fi enervant acestea mirosurile pot fi dăunătoare căilor dumneavoastră respiratorii, este deci esential sa scapam rapid de ele.

Eliminarea mirosului neplăcut de aer condiționat

Vom face acum o listă cu acțiunile pe care le puteți întreprinde pentru a scăpa de aceste mirosuri de aer condiționat de pe Infiniti Q60:

  • Cu toate acestea, poate părea evident, murdăria care se acumulează în mașina dvs. va promova extinderea germenilor și, prin urmare, a mirosurilor neplăcute, curățând Infiniti Q60. în mod regulat vă va permite să eliminați multe dintre sursele acestora.
  • Cea mai bună metodă este să curățați întregul sistem de aer condiționat al Infiniti Q60 cu produse antibacteriene și antifungicide. Pentru a realiza acest lucru, vă rugăm să solicitați sfaturi din conținutul nostru, care indică în detaliu procedura la care trebuie să respectați.
  • Înlocuiți habitaclu sau filtrul de polen al dvs. Infiniti Q60: Acest filtru care este conceput pentru a împiedica pătrunderea impurităților în cabina mașinii dvs. trebuie schimbat în fiecare an și poate stoca mirosuri neplăcute, asigurați-vă că examinați starea acestuia.

Evitați mirosurile de mucegai ale aerului condiționat pe Infiniti Q60

În concluzie, ultima parte a conținutului nostru pe Aerul condiționat miroase la Infiniti Q60, acum vă vom oferi câteva sfaturi pentru a vă întreține sistemul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile neplăcute în Infiniti Q60:

  • Opriți aerul condiționat cu 5/10 minute înainte de a opri motorul: Într-adevăr, efectuați întotdeauna acest pas vă va permite să uscați un maxim de umiditate în circuitul dvs. de ventilație și astfel să limitați umiditatea.
  • Deși sună simplu, nu ai întotdeauna timp să ai grijă de mașina ta, dar gunoiul este primul lucru care declanșează mirosurile neplăcute, așa că nu uitați să vă păstrați mașina sănătoasă.
  • Pentru a vă asigura că aerul condiționat al Infiniti Q60 este întotdeauna în stare bună de funcționare (în special compresorul de aer condiționat), ar trebui să funcționeze timp de 10 minute în fiecare lună.
  • Asigurați-vă că nu există scurgeri pe aerul condiționat este esențial, într-adevăr, lichidul este toxic și, în plus, funcționarea aerului condiționat ar fi alterată în cazul unei scurgeri.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Infiniti Q60

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Infiniti Q60, accesați categoria noastră Infiniti Q60.

Legătura cu publicația principală