Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Miros urât în ​​aerul condiționat Lincoln MKX

Deși aerul condiționat într-o mașină este una dintre cele mai alese caracteristici ale produsului în timpul verii, pe lângă asta poate aduce și unele inconveniente. De fapt, aerul condiționat dintr-un Lincoln MKX poate avea un miros urât, iar în acest articol vom încerca să vă permitem să aflați de ce. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra cauzei acestui miros neplăcut de aer condiționat, apoi, în a doua oară, vom încerca să vă oferim soluții pentru a le face să dispară.

De ce aerul condiționat al Lincoln MKX-ului meu are un miros de umiditate?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu originile mirosurilor neplăcute care provin de la aerul condiționat al modelului Lincoln MKX. Dacă ai impresia că este un miros de mucegai, umiditate, sau altele, originea acestor mirosuri este adesea similară. De fapt, aer condiționat produce multă umiditate, care de obicei tinde să se acumuleze în sistemul de ventilație al Lincoln MKX. Această umiditate este sursa perfectă a expansiunea bacteriilor și ciupercilor de toate tipurile în aerul condiționat al Lincoln MKX-ului dumneavoastră. În plus, este posibil ca fumatul în vehiculul dvs. sau nu curățarea acestuia des (de exemplu resturile alimentare) să ducă la amplificarea mirosurilor. În cele din urmă, ultima explicație comună pentru un miros neplăcut de aer condiționat la Lincoln MKX este că aveți o scurgere de gaz frigorific, numit gaz FREON, care este toxic și produce un miros urât care se va propaga în habitaclu al mașinii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Lincoln MKX al meu, ce să fac?

Ce pot face pentru a scăpa de mirosul urât din Lincoln MKX-ul meu?

Acum că știi unde să cauți pentru a descoperi declanșatorul acestui miros, vom încerca să te ajutăm eliminați mirosurile neplăcute ale aerului condiționat de pe Lincoln MKX, pentru că mai mult de a fi neplăcute acestea mirosurile pot fi dăunătoare căilor dumneavoastră respiratorii, este deci crucial să scapi de ele rapid.

A scăpa de un miros neplăcut de aer condiționat

Vom compune acum o listă de acțiuni pe care le puteți lua pentru a eradica aceste mirosuri de aer condiționat de pe Lincoln MKX:

  • Cu toate acestea, poate părea a fi evident, murdăria care se acumulează în mașina dvs. va promova dezvoltarea germenilor și, prin urmare, a mirosurilor neplăcute, curățând Lincoln MKX. în mod regulat vă va permite să scoateți multe dintre originile acestora.
  • Cea mai bună soluție este să curățați întregul sistem de aer condiționat al Lincoln MKX cu produse antibacteriene și antifungicide. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut, care indică în detaliu tehnica de urmat.
  • Schimbați filtrul de habitaclu sau de polen al Lincoln MKX: Acest filtru care este conceput pentru a preveni intrarea impurităților în cabina mașinii dvs. trebuie înlocuit în fiecare an și poate stoca mirosuri neplăcute, asigurați-vă că îi verificați starea.

Evitați mirosurile de mucegai ale aerului condiționat pe Lincoln MKX

În sfârșit, ultima parte a paginii noastre de conținut pe Aerul condiționat miroase la Lincoln MKX, acum vă vom oferi câteva sugestii pentru a vă întreține sistemul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile neplăcute în Lincoln MKX:

  • Opriți aerul condiționat cu 5/10 minute înainte de a opri motorul: De fapt, faceți întotdeauna acest pas vă va permite să uscați un maxim de umiditate în circuitul dvs. de ventilație și astfel să limitați umiditatea.
  • Deși sună simplu, nu ai întotdeauna timp să ai grijă de mașina ta, dar gunoiul este primul lucru care provoacă mirosuri neplăcute, așa că amintește-ți să-ți păstrezi mașina sănătoasă.
  • Pentru a fi sigur că aerul condiționat al Lincoln MKX este întotdeauna în stare bună de funcționare (în special compresorul de aer condiționat), ar trebui să funcționeze timp de 10 minute în fiecare lună.
  • Asigurați-vă că nu există scurgeri pe aerul condiționat este esențial, într-adevăr, lichidul este toxic și în plus funcționarea aerului condiționat ar fi alterată în cazul unei scurgeri.

Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze la Lincoln MKX?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Lincoln MKX, accesați categoria noastră Lincoln MKX.

Legătura cu publicația principală