Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Miros urât în ​​aerul condiționat Lincoln MKC

În timp ce aerul condiționat într-o mașină este una dintre cele mai alese funcționalități pe timpul verii, poate duce și la unele inconveniente. Intr-adevar, aerul condiționat dintr-un Lincoln MKC poate avea un miros urât, iar pe această pagină vom încerca să vă permitem să aflați de ce. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire la justificarea acestui miros neplăcut de aer condiționat, apoi, în a doua oară, vom încerca să vă oferim răspunsuri pentru a le face să dispară.

De ce aerul condiționat al Lincoln MKC-ului meu miroase a umiditate?

Așa că începem conținutul nostru cu începutul mirosurilor neplăcute care provin de la aerul condiționat al Lincoln MKC. Dacă ai impresia că este un miros de mucegai, umiditate, sau altul, sursa acestor mirosuri este adesea similară. Intr-adevar, aer conditionat produce multă umiditate, care de obicei va tinde să se acumuleze în sistemul de ventilație al Lincoln MKC-ul dumneavoastră. Această umiditate este baza ideală a creșterea bacteriilor și ciupercilor de tot felul în aerul condiționat al Lincoln MKC-ului dumneavoastră. În plus, este posibil ca fumatul în automobilul tău sau necurățarea acestuia frecvent (resteurile de alimente de exemplu) să joace un rol în creșterea mirosurilor. În cele din urmă, ultimul motiv comun pentru un miros neplăcut de aer condiționat în Lincoln MKC este că aveți o scurgere de gaz frigorific, numit gaz FREON, care este toxic și secretă un miros urât care se va propaga în habitaclu al mașinii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc de frana pentru Lincoln MKC?

Ce pot face pentru a scăpa de mirosul urât din Lincoln MKC-ul meu?

Acum că știți unde să căutați pentru a localiza cauza acestui miros, vom încerca să vă ajutăm eliminați mirosurile neplăcute ale aerului condiționat de pe Lincoln MKC, pentru că, în plus, pentru a fi neliniştiţi aceştia mirosurile pot fi dăunătoare căilor dumneavoastră respiratorii, este deci crucial să scapi de ele rapid.

A scăpa de un miros neplăcut de aer condiționat

Vom face acum o listă de acțiuni pe care le puteți lua pentru a elimina aceste mirosuri de aer condiționat de pe Lincoln MKC:

  • Cu toate acestea, poate părea evident, murdăria care se acumulează în mașina dvs. va încuraja expansiunea germenilor și, prin urmare, a mirosurilor neplăcute, curățând Lincoln MKC. în mod regulat, vă va permite să eradicați multe dintre originile acestora.
  • Cel mai bun tratament este curățarea întregului sistem de aer condiționat al Lincoln MKC cu produse antibacteriene și antifungicide. Pentru a realiza acest lucru, vă rugăm să consultați conținutul nostru care explică în detaliu tehnica la care trebuie să respectați.
  • Înlocuiți habitaclu sau filtrul de polen al Lincoln MKC: Acest filtru care este conceput pentru a preveni intrarea impurităților în cabina mașinii dvs. trebuie înlocuit în fiecare an și poate stoca mirosuri neplăcute, asigurați-vă că îi verificați starea.

Evitați mirosurile de mucegai ale aerului condiționat pe Lincoln MKC

În sfârșit, ultima parte a conținutului nostru pe Aerul condiționat miroase la Lincoln MKC, acum vă vom oferi câteva sfaturi pentru a vă păstra sistemul de aer condiționat și pentru a evita mirosurile neplăcute în Lincoln MKC:

  • Opriți aerul condiționat cu 5/10 minute înainte de a opri motorul: Într-adevăr, îndeplinirea constantă a acestui pas vă va permite să uscați un maxim de umiditate în circuitul dvs. de ventilație și astfel să limitați umiditatea.
  • Deși sună simplu, nu ai întotdeauna timp să ai grijă de mașina ta, dar gunoiul este primul lucru care provoacă mirosuri neplăcute, așa că amintește-ți să-ți păstrezi mașina sănătoasă.
  • Pentru a fi sigur că aerul condiționat al modelului Lincoln MKC este întotdeauna în stare bună de funcționare (în special compresorul de aer condiționat), ar trebui să funcționeze timp de 10 minute în fiecare lună.
  • Asigură-te că nu există scurgeri pe aerul tău condiționat este fundamental, în realitate lichidul este toxic și în plus funcționarea aerului tău condiționat ar fi alterată în cazul unei scurgeri.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Lincoln MKS?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Lincoln MKC, accesați categoria noastră Lincoln MKC.

Legătura cu publicația principală