Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumina portocalie Volkswagen Touran care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii dvs. este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii dvs. și să evitați facturile neprevăzute, dar chiar dacă vă întrețineți mașina, este posibil să vedeți totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe Volkswagen Touran vine. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea ce înseamnă o lumină portocalie pe Volkswagen Touran, iar ulterior, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii pe Volkswagen Touran care există și explicațiile acestora.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volkswagen Touran

În primul rând, vom încerca să vă explicăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii la Volkswagen Touran , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în majoritatea cazurilor lumini de semnalizare , ele semnifică atunci când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco pornit). Tipul de lumină asupra căruia ar trebui să fii cel mai sceptic este lumina rosie la Volkswagen Touran , de fapt, dacă observi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord va trebui să o faci opriți motorul direct , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină în majoritatea cazurilor anunță o defecțiune importantă.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Volkswagen Touran , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volkswagen Touran , vă semnalează o problemă semnificativă, că dacă ledul portocaliu al autovehiculului dumneavoastră rămâne fix, în acest caz implică o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar este fixată dar are tendința de a se stinge după un deși se numește o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei avarii pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 3?

Diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Touran

.

Vom vorbi acum unul după altul despre semnificația luminilor portocalii de pe Volkswagen Touran , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc la Volkswagen Touran

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe Volkswagen Touran , nu înseamnă o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este prezent doar pe motoare diesel , și se activează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volkswagen Touran

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să vă gândiți destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese auto.

Lampă de avertizare ABS portocalie la Volkswagen Touran

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă semnalează o defecțiune a sistemului ABS al Volkswagen Touran . Atentie deci la franare, este posibil ca sistemul de franare antiblocare sa nu functioneze. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS la Volkswagen Touran, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru pe această temă pentru a vă ajuta să scăpați de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volkswagen Touran

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis total în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie la Volkswagen Touran , înseamnă așa cum denumirea acestuia indică faptul că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru pe ledul de presiune în anvelope de pe Volkswagen Touran pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Volkswagen Touran

Acest portocaliu pe Volkswagen Touran implică, după cum sugerează și numele, că te întâlnești o problemă cu unitatea motorului autovehiculului dumneavoastră . în majoritatea cazurilor legate de injectare sau poluare. Pentru a avea detalii despre lampa de motor de pe Volkswagen Touran, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru pe această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Touran 2 al meu?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volkswagen Touran

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă înseamnă că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, te sfatuim sa mergi destul de repede la mecanic.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volkswagen Touran

Acest lumină portocalie pe xxx semnifică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției la Volkswagen Touran

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volkswagen Touran

În cazul în care becul portocaliu de combustibil este aprins pe Volkswagen Touran , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face la joasă cu Volkswagen Touran, aruncă o privire la conținutul nostru pe această temă.

Alte lumini portocalii la Volkswagen Touran

Este posibil ca tabloul de bord să aibă alte lumini portocalii pe Volkswagen Touran, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați sursa. Verificați manualul autovehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe autovehiculul dumneavoastră .

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector