Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumina portocalie Volkswagen Touran 3 care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii tale este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii tale și să evităm cheltuielile neprevăzute, totuși, chiar și în timpul întreținerii mașinii, este posibil să vezi totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe Volkswagen Touran 3 vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla ce înseamnă o lumină portocalie pe Volkswagen Touran 3, iar în al doilea rând, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Touran 3 care există și semnificațiile acestora.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volkswagen Touran 3

În primul rând, vom încerca să vă explicăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Volkswagen Touran 3 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în majoritatea cazurilor arată lumini , ele semnifică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco pornit). Tipul de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este semafor roșu pe Volkswagen Touran 3 , de fapt, dacă observi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faci opriți imediat motorul , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină în majoritatea cazurilor anunță o defecțiune necesară.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Volkswagen Touran 3 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volkswagen Touran 3 , vă informează cu privire la o problemă semnificativă, că dacă lumina portocalie a autovehiculului dumneavoastră rămâne fixă, în acest caz arată o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar se menține fixă, dar tinde să se stingă după un timp este numită o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Ecranul tactil Volkswagen Touran nu funcționează

Diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Touran 3

.

Vom explica acum unul după altul interpretarea luminilor portocalii de pe Volkswagen Touran 3 , pentru a vă ajuta să distingeți defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc la Volkswagen Touran 3

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe Volkswagen Touran 3 , nu semnifică o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volkswagen Touran 3

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă informează a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic alarmant în acest moment, dar ar trebui să vă gândiți destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, altfel veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volkswagen Touran 3

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă informează despre o defecțiune a sistemului ABS al Volkswagen Touran 3 . Atentie deci la franare, este posibil ca sistemul de franare antiblocare sa nu faca treaba. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Volkswagen Touran 3, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe această temă pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie a presiunii în anvelope la Volkswagen Touran 3

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie la Volkswagen Touran 3 , arata ca si denumirea sa sugereaza ca ai o lipsa de presiune una sau mai multe dintre anvelopele tale, nu ezita sa ceri sfaturi din articolul nostru despre indicatorul de presiune in anvelope de pe Volkswagen Touran 3 pentru toate solutiile asociate cu aceasta problema.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Volkswagen Touran 3

Acest portocaliu pe Volkswagen Touran 3 semnifică așa cum sugerează și numele că te întâlnești o problemă cu unitatea motorului pe autovehiculul dvs . în majoritatea cazurilor asociate cu injectare sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Volkswagen Touran 3, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volkswagen Touran 3

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă sugerează că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii. , așa că aveți grijă la curbe, vă sugerăm să mergeți destul de repede la tehnicianul dumneavoastră auto.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volkswagen Touran 3

Acest lumină portocalie pe xxx sugerează un risc ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției la Volkswagen Touran 3

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volkswagen Touran 3

În cazul în care pe Volkswagen Touran 3 este aprins becul portocaliu de combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face la joasă cu Volkswagen Touran 3, aruncă o privire la articolul nostru pe această temă.

Alte lumini portocalii la Volkswagen Touran 3

Tabloul de bord poate avea și alte lumini portocalii pe Volkswagen Touran 3, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați originea. Verificați manualul autovehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe autovehiculul dumneavoastră .

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector