Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumina portocalie Volkswagen Touran 2 care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii dvs. este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii dvs. și să evitați facturile neprevăzute, dar chiar dacă vă întrețineți mașina, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe Volkswagen Touran 2 se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla la ce indică o lumină portocalie de pe Volkswagen Touran 2 și, ulterior, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Touran 2 care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volkswagen Touran 2

În primul rând, vom încerca să vă explicăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Volkswagen Touran 2 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în general lumini de alertă , ele semnifică atunci când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco pornit). Tipul de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este semafor roșu pe Volkswagen Touran 2 , de fapt, dacă detectezi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faci opriți motorul drept , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță în general o defecțiune importantă.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Volkswagen Touran 2 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volkswagen Touran 2 , vă avertizează cu privire la o problemă gravă, că dacă lumina portocalie a mașinii dvs. este încă remediată, în acest caz înseamnă o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina de culoare chihlimbar este fixată, dar tinde să se stingă după o problemă, deși este numită o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 2?

Diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Touran 2

.

Vom descrie acum unul câte unul interpretarea luminilor portocalii de pe Volkswagen Touran 2 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc la Volkswagen Touran 2

Dacă detectezi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volkswagen Touran 2 , nu semnifică o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volkswagen Touran 2

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nu este nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să iei în considerare rapid schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz vei pierde puterea de frânare și vei risca să deteriorați alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volkswagen Touran 2

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS al Volkswagen Touran 2 . Atentie deci la franare, s-ar putea ca sistemul de franare antiblocare sa nu faca treaba. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Volkswagen Touran 2, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie a presiunii în anvelope la Volkswagen Touran 2

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri pe componenta inferioară. Acest lumină portocalie la Volkswagen Touran 2 , arată întrucât numele său indică faptul că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut de pe ledul de presiune în anvelope de pe Volkswagen Touran 2 pentru toate soluțiile asociate cu această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Volkswagen Touran 2

Acest portocaliu pe Volkswagen Touran 2 implică, după cum sugerează și numele, că te întâlnești o problemă cu motorul mașinii tale . asociată în general cu injecția sau poluarea. Pentru a avea detalii despre lampa de motor de pe Volkswagen Touran 2, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la acesta.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 3?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volkswagen Touran 2

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti recomandam sa mergi repede la mecanicul tau motor.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volkswagen Touran 2

Acest lumină portocalie pe xxx indică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl examinați rapid.

martor portocaliu al servodirecției la Volkswagen Touran 2

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volkswagen Touran 2

În cazul în care pe Volkswagen Touran 2 este aprins becul portocaliu de combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face pe jos cu Volkswagen Touran 2, aruncă o privire pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Alte lumini portocalii la Volkswagen Touran 2

Tabloul de bord poate avea și alte lumini portocalii pe Volkswagen Touran 2, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune non-urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe mașină .

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector