Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumina portocalie Toyota Rav 4 care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii tale este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii tale și să evităm cheltuielile neprevăzute, totuși, chiar dacă întrețineți mașina, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să descoperiți de ce an lumină portocalie pe Toyota Rav 4 se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla ce înseamnă o lumină portocalie pe Toyota Rav 4, iar în al doilea rând, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Toyota Rav 4 care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Toyota Rav 4

Pentru început, vom încerca să vă descriem diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii pe Toyota Rav 4 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în general lumini de alertă , ele dezvăluie când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Forma de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este lumina rosie pe Toyota Rav 4 , în realitate, dacă observi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord va trebui opriți imediat motorul , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță în general o defecțiune esențială.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat pe Toyota Rav 4?

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Toyota Rav 4 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Toyota Rav 4 , vă avertizează asupra unei probleme serioase, că dacă ledul portocaliu al autovehiculului dvs. rămâne remediat, într-un astfel de caz indică o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar este fixată, dar are tendința de a se stinge după o perioadă, deși este cunoscută ca o problemă de stealth, va trebui să urmăriți evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Diferitele lumini portocalii de pe Toyota Rav 4

.

Vom descrie acum unul după altul explicația luminilor portocalii de pe Toyota Rav 4 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Toyota Rav 4

Dacă detectezi un portocaliu în formă de arc lumina pe Toyota Rav 4 , nu dezvăluie o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este prezent doar pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Toyota Rav 4

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să te gândești destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, altfel vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Toyota Rav 4

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS al Toyota Rav 4 . Așa că fiți atenți la frânare, este posibil ca sistemul de frânare antiblocare să nu funcționeze. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Toyota Rav 4, vă rugăm să citiți articolul nostru pe această temă pentru a vă ajuta să scăpați de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie a presiunii în anvelope la Toyota Rav 4

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie pe Toyota Rav 4 , înseamnă după cum sugerează și numele că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre ledul de presiune în anvelope de pe Toyota Rav 4 pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Toyota Rav 4

Acest portocaliu pe Toyota Rav 4 semnifică așa cum sugerează și numele că treci prin o problemă cu motorul autovehiculului dvs . legate în general de injecție sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Toyota Rav 4, nu stați pe gânduri să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Toyota Rav 4?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Toyota Rav 4

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă înseamnă că treceți printr-o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija la curbe, te sfatuim sa mergi destul de repede la tehnicianul tau.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag pe Toyota Rav 4

Acest lumină portocalie pe xxx sugerează un risc ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl examinați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției pe Toyota Rav 4

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Toyota Rav 4

În cazul în care pe Toyota Rav 4 se aprinde ledul portocaliu de combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face pe jos cu Toyota Rav 4, aruncă o privire la articolul nostru pe această temă.

Alte lumini portocalii pe Toyota Rav 4

Este posibil ca tabloul de bord să aibă alte lumini portocalii pe Toyota Rav 4, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați sursa. Verificați manualul vehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii de pe autovehiculul dumneavoastră .

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Toyota Rav 4, accesați categoria noastră Toyota Rav 4.

Legătura cu publicația principală