Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumina cheii de pe Volvo S90 rămâne aprinsă

Urmărirea mașinii tale este necesară în prezent, într-adevăr, dacă nu faci o întreținere minimă a acesteia, sau dacă nu iei în considerare semne de anomalie, riști ferm să vezi că mașina ta devine neplăcută de utilizat. Tocmai aceasta este tema despre care vom vorbi astăzi, unul dintre semnele care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este indicator luminos cheie pe bordul Volvo S90 . Pentru a încerca să vă ajutăm să analizați această lumină, mai întâi vom vedea la ce corespunde această lumină cheie de pe Volvo S90, apoi într-o secundă cum să o gestionezi dacă lampa cheie este aprinsă pe Volvo S90? .

Ce înseamnă cheia de pe Volvo S90?

Așa că începem articolul nostru cu semnificația unui indicator luminos cheie pe bordul Volvo S90 , s-ar putea ca pe lângă cheie să aveți și sigla unei mașini lângă el. Rețineți că principala acțiune a acestei lumini este să vă informeze că este timpul să vă întrețineți Volvo S90 , totuși, această lumină poate avea și alte semnificații, chiar zeci de ele. Pentru a descoperi sursa acestei probleme, cel mai bun remediu va fi să rulați Volvo S90 prin diagnosticare, dacă nu știți cum să faceți această procedură, puteți găsi toate informațiile necesare pentru a realiza acest act în articolul nostru dedicat. . Vom încerca în următoarea listă să vă oferim maximum de informații despre principalele mesaje de alertă pe care vi le poate trimite:

  • O schimbare de ulei efectuată fără a reseta indicatorul: Dacă ați făcut singur schimbarea uleiului, este foarte probabil să nu v-ați gândit să resetați indicatorul de schimbare a uleiului al Volvo S90, iată procedura pentru a face această mică resetare a uleiului. lumina cheie a mașinii tale.
  • Problemă cu nivelul uleiului: Este posibil ca senzorul de nivel al uleiului să sugereze că nivelul uleiului este prea scăzut.
  • Supapa EGR: O altă posibilitate este ca lampa cheie de pe Volvo S90 să fie aprinsă deoarece supapa EGR este murdară, deseori cazul dacă conduceți distanțe scurte sau nu împingeți treptele mașinii.
  • Bujiile incandescente: în sfârșit, ultima și cea mai frecventă cauză a unei lumină portocalie pentru cheie la Volvo S90 este că bujiile tale incandescente obosesc.
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volvo S90?

Ce se întâmplă dacă ledul portocaliu al cheii de pe Volvo S90 este aprins?

Acum vom trece la a doua parte a articolului nostru și vom încerca să vă prezentăm soluțiile la fiecare dintre problemele menționate în partea anterioară și, prin urmare, cum să mă descurc dacă aflu lumina cheie pe Volvo S90? Pentru a realiza acest lucru, vom răspunde pe rând la fiecare dintre problemele cu care vă puteți confrunta:

  • Resetați indicatorul luminos de scurgere: așa cum am subliniat mai devreme în acest articol, o simplă resetare a indicatorului luminos de pe Volvo S90 va fi suficientă pentru a stinge indicatorul cheie și a-l reporni pentru un ciclu de 10 000 km sau 1 an, consultați articolul nostru pentru a realiza această procedură.
  • Problemă cu nivelul uleiului: Aceasta este o problemă de bază și cea mai ușor de corectat. Va trebui pur și simplu să vă verificați nivelul de ulei, vă sfătuim să profitați de ocazie pentru a vă verifica toate nivelurile de ulei.
  • Supapa EGR: În cazul unei lumini care se aprinde din cauza supapei EGR, va trebui să aveți punctele acestui cod de eroare prin instrumentul de diagnosticare. Odată ce sunteți sigur de sursa problemei, puteți încerca să vă curățați mașina împingând angrenajele (motor fierbinte), altfel dezasamblați și curățați supapa EGR a Volvo S90 dvs., am făcut un ghid pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. In orice alt caz, mergi la un mecanic si pregateste-te sa platesti cateva sute de euro.
  • Bujii incandescente: În sfârșit, dacă problema dvs. vine de la bujiile incandescente, procedura de schimbare a acestora este destul de simplă și nu veți avea nevoie de bujii incandescente în valoare de mai mult de 40 de euro.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volvo S90 al meu?

Acolo, acum știi totul despre lumină cheie pe Volvo S90 , sperăm că acest articol v-a ajutat să vă rezolvați problema.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию