Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volvo XC90 care rămâne aprinsă

Îngrijirea vehiculului dvs. este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a vehiculului dvs. și să evităm cheltuielile neprevăzute, dar chiar și atunci când vă întrețineți vehiculul, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe Volvo XC90 se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea spre ce indică o lumină portocalie de pe Volvo XC90 și, ulterior, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Volvo XC90 care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volvo XC90

În primul rând, vom încerca să vă arătăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Volvo XC90 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei lumini de alertă , ele semnifică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco pornit). Tipul de lumină de care ar trebui să fii cel mai atent este lumină roșie pe Volvo XC90 , adevărul este că dacă detectezi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faci opriți motorul drept , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune importantă.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. Volvo XC90 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volvo XC90 , vă informează despre o problemă gravă, că dacă lumina portocalie a mașinii dumneavoastră rămâne fixă, în acest caz arată o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar rămâne fixă, dar tinde să se stingă după un timp este numită o problemă de stealth, va trebui să urmăriți evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volvo XC90?

Diferitele lumini portocalii de pe Volvo XC90

.

Vom vorbi acum unul câte unul despre explicația luminilor portocalii de pe Volvo XC90 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volvo XC90

Dacă observi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volvo XC90 , nu semnifică o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volvo XC90

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă informează a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic alarmant în acest moment, dar ar trebui să luați în considerare destul de repede schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volvo XC90

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă informează despre o defecțiune a sistemului ABS de pe Volvo XC90 . Așa că fiți atenți la frânare, este posibil ca sistemul de frânare antiblocare să nu funcționeze. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Volvo XC90, vă rugăm să citiți articolul nostru despre această temă pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volvo XC90

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie la Volvo XC90 , arată, deoarece numele său indică faptul că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să solicitați sfaturi din articolul nostru despre ledul de presiune în anvelope de pe Volvo XC90 pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Volvo XC90

Acest portocaliu pe Volvo XC90 implică așa cum sugerează și numele că treci prin o problemă cu unitatea motorului pe mașina dvs . de obicei legate de injectare sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Volvo XC90, nu vă gândiți de două ori pentru a cere sfaturi din articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volvo XC90, ce să faci?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volvo XC90

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că treci printr-o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, te sfatuim sa mergi destul de repede la atelierul tau de reparatii.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volvo XC90

Acest lumină portocalie pe xxx implică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției la Volvo XC90

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volvo XC90

În cazul în care pe Volvo XC90 se aprinde indicatorul luminos portocaliu pentru combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face la joasă cu Volvo XC90, aruncă o privire la articolul nostru pe această temă.

Alte lumini portocalii la Volvo XC90

Tabloul de bord ar putea avea alte lumini portocalii pe Volvo XC90, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe mașină .

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector