Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie volvo xc70 care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii dvs. este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a vehiculului dvs. și să evităm cheltuielile neprevăzute, dar chiar dacă vă întrețineți mașina, este posibil să vedeți totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe volvo xc70 vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi ce înseamnă o lumină portocalie pe volvo xc70, iar în al doilea rând, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe volvo xc70 care există și explicațiile lor.

Înțeles indicator luminos portocaliu volvo xc70

Pentru început, vom încerca să vă descriem diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii la volvo xc70 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei lumini de semnalizare , ele dezvăluie când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină asupra căruia ar trebui să fii cel mai sceptic este lumina rosie pe volvo xc70 , adevărul este că dacă identifici acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord va trebui să o faci opriți imediat motorul , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune esențială.

Weiterlesen:
volvo xc70 care intră în modul limp

Există și o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. volvo xc70 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe volvo xc70 , te avertizează asupra unei probleme grave, că dacă lumina portocalie a mașinii tale rămâne fixă, într-un astfel de caz arată o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar este fixată dar are tendința de a se stinge după un deși se numește o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei avarii pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Diferitele lumini portocalii de pe volvo xc70

.

Vom descrie acum unul câte unul explicația luminilor portocalii de pe volvo xc70 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe volvo xc70

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe volvo xc70 , nu dezvăluie o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este prezent doar pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la volvo xc70

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă arată a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să vă gândiți destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese auto.

Lampa de avertizare ABS portocalie la volvo xc70

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS la volvo xc70 . Atentie deci la franare, s-ar putea ca sistemul de franare antiblocare sa nu faca treaba. Dacă doriți mai multe informații despre martorul de avertizare ABS de pe volvo xc70, vă rugăm să citiți conținutul nostru despre acest subiect pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

Lampa de avertizare portocalie a presiunii în anvelope la volvo xc70

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis total în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie la volvo xc70 , arata ca numele sau indica faptul ca ai o lipsa de presiune una sau mai multe dintre anvelopele tale, nu ezita sa consulti continutul nostru pe ledul de presiune a anvelopelor de pe volvo xc70 pentru toate solutiile legate de aceasta problema.

Lampa de avertizare portocalie pentru motor volvo xc70

Acest portocaliu pe volvo xc70 semnifică, așa cum sugerează și numele, că experimentați o problemă cu motorul mașinii tale . de obicei legate de injectare sau poluare. Pentru a avea informații despre lumina motorului de pe volvo xc70, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe volvo xc70?

Lampă de avertizare ESP portocalie la volvo xc70

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că vă confruntați cu o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti recomandam sa mergi destul de repede la atelierul tau de reparatii.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la volvo xc70

Acest lumină portocalie pe xxx implică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției pe volvo xc70

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu volvo xc70

În cazul în care pe volvo xc70 este aprins becul portocaliu de combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă doriți să știți câți kilometri puteți face la joasă cu volvo xc70, aruncați o privire la conținutul nostru pe acest subiect.

Alte lumini portocalii pe volvo xc70

Tabloul de bord ar putea avea alte lumini portocalii pe volvo xc70, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați sursa. Verificați manualul vehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe mașină .

Dacă doriți mai multe tutoriale despre volvo xc70, accesați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию