Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volvo XC60 care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii dvs. este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii dvs. și să evitați facturile neprevăzute, dar chiar și în timpul întreținerii automobilului, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce an lumină portocalie pe Volvo XC60 se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea ce înseamnă o lumină portocalie pe Volvo XC60, iar ulterior, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Volvo XC60 care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volvo XC60

Pentru început, vom încerca să vă descriem diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Volvo XC60 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în general arată lumini , ele indică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Forma de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este lumină roșie pe Volvo XC60 , în realitate, dacă detectezi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui opriți motorul drept , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță în general o defecțiune importantă.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. Volvo XC60 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volvo XC60 , vă anunță o problemă gravă, că dacă lumina portocalie a autovehiculului dvs. rămâne remediată, în acest caz sugerează o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar se menține fixă, dar are tendința de a se stinge după un timp este numită o problemă de stealth, va trebui să urmăriți evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volvo XC60?

Diferitele lumini portocalii de pe Volvo XC60

.

Vom vorbi acum unul după altul despre explicația luminilor portocalii de pe Volvo XC60 , pentru a vă ajuta să distingeți defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volvo XC60

Dacă detectezi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volvo XC60 , nu indică o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volvo XC60

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic alarmant în acest moment, dar ar trebui să te gândești destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volvo XC60

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă anunță despre o defecțiune a sistemului ABS de pe Volvo XC60 . Atenție deci la frânare, s-ar putea ca sistemul de frânare antiblocare să nu funcționeze. Dacă doriți mai multe informații despre martorul de avertizare ABS de pe Volvo XC60, vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut pe această temă pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volvo XC60

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri pe componenta inferioară. Acest lumină portocalie la Volvo XC60 , arată, așa cum denumirea ei sugerează că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut de pe ledul de presiune în anvelope de pe Volvo XC60 pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Volvo XC60

Acest portocaliu pe Volvo XC60 indică, așa cum sugerează numele său, că vă întâlniți o problemă cu motorul autovehiculului dvs . legate în general de injecție sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Volvo XC60, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volvo XC60

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volvo XC60

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă sugerează că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii. , așa că aveți grijă la curbe, vă recomandăm să mergeți destul de repede la tehnicianul dumneavoastră auto.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volvo XC60

Acest lumină portocalie pe xxx implică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau a unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției la Volvo XC60

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volvo XC60

În cazul în care pe Volvo XC60 se aprinde indicatorul luminos portocaliu pentru combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă doriți să știți câți kilometri puteți face la joasă cu Volvo XC60, aruncați o privire pe pagina noastră de conținut pe această temă.

Alte lumini portocalii la Volvo XC60

Tabloul de bord poate avea alte lumini portocalii pe Volvo XC60, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați originea. Consultați manualul autovehiculului dumneavoastră pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe autovehiculul dumneavoastră .

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo XC60, accesați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector