Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volvo Xc40 care rămâne aprinsă

Întreținerea vehiculului este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii și să evităm facturile neașteptate, totuși, chiar dacă întrețineți vehiculul, este posibil să vedeți totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce an lumină portocalie pe Volvo Xc40 se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla ce înseamnă o lumină portocalie pe Volvo Xc40, iar ulterior, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Volvo Xc40 care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volvo Xc40

Pentru început, vom încerca să vă arătăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii pe Volvo Xc40 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în majoritatea cazurilor lumini de semnalizare , ele dezvăluie când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Genul de lumină de care ar trebui să fii cel mai suspicios este lumină roșie pe Volvo Xc40 , în realitate, dacă identifici acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui opriți imediat motorul , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină în cele mai multe cazuri anunță o defecțiune esențială.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. Volvo Xc40 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volvo Xc40 , vă avertizează asupra unei probleme semnificative, că dacă lumina portocalie a mașinii dumneavoastră rămâne fixă, în acest caz sugerează o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar se menține fixă, dar are tendința de a se stinge după o problemă, deși este numită o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volvo Xc40?

Diferitele lumini portocalii de pe Volvo Xc40

.

Vom explica acum pe rând interpretarea luminilor portocalii de pe Volvo Xc40 , pentru a vă ajuta să determinați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volvo Xc40

Dacă detectezi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volvo Xc40 , nu dezvăluie o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este prezent doar pe motoare diesel , și se activează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volvo Xc40

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă informează a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic alarmant în acest moment, dar ar trebui să vă gândiți rapid la schimbarea plăcuțelor de frână, altfel veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volvo Xc40

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS al Volvo Xc40 . Atentie deci la franare, s-ar putea ca sistemul de franare antiblocare sa nu faca treaba. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Volvo Xc40, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect pentru a vă ajuta să scăpați de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volvo Xc40

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis total în partea de sus și cu coșuri pe componenta sa inferioară. Acest lumină portocalie la Volvo Xc40 , înseamnă că numele său indică faptul că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu ezitați să solicitați sfaturi din articolul nostru despre ledul de presiune în anvelope de pe Volvo Xc40 pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Volvo Xc40

Acest portocaliu pe Volvo Xc40 implică așa cum sugerează și numele că treci prin o problemă cu motorul mașinii tale . în majoritatea cazurilor legate de injectare sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Volvo Xc40, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volvo Xc40?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volvo Xc40

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că treci printr-o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca aveti grija in curbe, va recomandam sa mergeti rapid la atelierul dumneavoastra de reparatii.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volvo Xc40

Acest lumină portocalie pe xxx sugerează un risc ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați rapid.

martor portocaliu al servodirecției la Volvo Xc40

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu Volvo Xc40

În cazul în care pe Volvo Xc40 se aprinde indicatorul luminos portocaliu pentru combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face la joasă cu Volvo Xc40, aruncă o privire la articolul nostru pe acest subiect.

Alte lumini portocalii la Volvo Xc40

Tabloul de bord ar putea avea alte lumini portocalii pe Volvo Xc40, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe mașină .

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector