Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volvo V60 care rămâne aprinsă

Îngrijirea automobilului dumneavoastră este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a vehiculului dumneavoastră și să evităm facturile neprevăzute, dar chiar și atunci când vă întrețineți mașina, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce an lumină portocalie pe Volvo V60 vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla la ce indică o lumină portocalie de pe Volvo V60 și, ulterior, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Volvo V60 care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volvo V60

Pentru început, vom încerca să vă explicăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii pe Volvo V60 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei lumini de alertă , ele dezvăluie când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Genul de lumină asupra căruia ar trebui să fii cel mai sceptic este lumină roșie pe Volvo V60 , de fapt, dacă vezi acest tip de lumină venind pe tabloul de bord, va trebui opriți motorul direct , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune necesară.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volvo V60

Există și o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. Volvo V60 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volvo V60 , te avertizează asupra unei probleme grave, că dacă ledul portocaliu al mașinii tale rămâne fix, în acest caz implică o problemă clasică. În sfârșit, dacă lumina chihlimbar se menține fixă ​​dar are tendința de a se stinge după un timp se numește o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei avarii pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Diferitele lumini portocalii de pe Volvo V60

.

Vom descrie acum unul câte unul interpretarea luminilor portocalii de pe Volvo V60 , pentru a vă ajuta să distingeți defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volvo V60

Dacă observi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volvo V60 , nu dezvăluie o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este prezent doar pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volvo V60

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă arată a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic alarmant în acest moment, dar ar trebui să vă gândiți rapid la schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volvo V60

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS de pe Volvo V60 . Așa că fiți atenți la frânare, este posibil ca sistemul de frânare antiblocare să nu funcționeze. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Volvo V60, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru pe această temă pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volvo V60

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri pe componenta inferioară. Acest lumină portocalie la Volvo V60 , înseamnă după cum sugerează și numele că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre ledul de presiune a anvelopelor de pe Volvo V60 pentru toate soluțiile asociate cu această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Volvo V60

Acest portocaliu pe Volvo V60 implică, după cum sugerează și numele, că experimentați o problemă cu motorul mașinii tale . asociate de obicei cu injectare sau poluare. Pentru a avea informații despre lumina motorului de pe Volvo V60, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la acesta.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Volvo V60, ce să faci?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volvo V60

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă înseamnă că vă confruntați cu o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti recomandam sa mergi rapid la tehnicianul tau auto.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volvo V60

Acest lumină portocalie pe xxx indică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl examinați rapid.

martor portocaliu al servodirecției la Volvo V60

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu Volvo V60

În cazul în care pe Volvo V60 se aprinde indicatorul luminos portocaliu pentru combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă doriți să știți câți kilometri puteți face la joasă cu Volvo V60, aruncați o privire la articolul nostru pe această temă.

Alte lumini portocalii la Volvo V60

Tabloul de bord poate avea alte lumini portocalii pe Volvo V60, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați sursa. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe mașină .

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию