Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volvo V50 care rămâne aprinsă

Îngrijirea vehiculului dvs. este ceva ce ar trebui să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a vehiculului dvs. și să evitați cheltuielile neașteptate, dar chiar și atunci când vă întrețineți vehiculul, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să descoperiți de ce an lumină portocalie pe Volvo V50 se aprinde. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom descoperi ce denotă o lumină portocalie pe Volvo V50, iar ulterior, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Volvo V50 care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volvo V50

În primul rând, vom încerca să vă descriem diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Volvo V50 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în general lumini de semnalizare , ele semnifică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco pornit). Genul de lumină asupra căruia ar trebui să fii cel mai sceptic este lumină roșie pe Volvo V50 , adevărul este că, dacă observi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faci opriți imediat motorul , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță în general o defecțiune esențială.

Există și o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. Volvo V50 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volvo V50 , vă avertizează asupra unei probleme semnificative, că dacă lumina portocalie a mașinii dvs. este încă remediată, în acest caz sugerează o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar rămâne fixă, dar tinde să se stingă după un timp, aceasta este cunoscută ca o problemă de ascundere, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volvo V50?

Diferitele lumini portocalii de pe Volvo V50

.

Vom descrie acum unul câte unul explicația luminilor portocalii de pe Volvo V50 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volvo V50

Dacă observi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volvo V50 , nu semnifică o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este doar prezent pe motoare diesel , și se activează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volvo V50

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să te gândești rapid la schimbarea plăcuțelor de frână, altfel vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volvo V50

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS de pe Volvo V50 . Atentie deci la franare, s-ar putea ca sistemul antiblocare sa nu functioneze. Dacă doriți mai multe informații despre martorul de avertizare ABS de pe Volvo V50, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru despre această temă pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volvo V50

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie la Volvo V50 , arată așa cum denumirea ei sugerează că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre ledul de presiune în anvelope de pe Volvo V50 pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Volvo V50

Acest portocaliu pe Volvo V50 indică așa cum sugerează și numele că treceți prin o problemă cu unitatea motorului pe mașina dvs . legate în general de injecție sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Volvo V50, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volvo V50 cu o baterie descărcată?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volvo V50

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că treci printr-o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti recomandam sa mergi repede la mecanic.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volvo V50

Acest lumină portocalie pe xxx implică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau a unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, nu uitați să îl verificați rapid.

martor portocaliu al servodirecției la Volvo V50

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu Volvo V50

În cazul în care pe Volvo V50 se aprinde indicatorul luminos portocaliu pentru combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă doriți să știți câți kilometri puteți face la joasă cu Volvo V50, aruncați o privire la articolul nostru pe această temă.

Alte lumini portocalii la Volvo V50

Tabloul de bord poate avea alte lumini portocalii pe Volvo V50, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați sursa. Verificați manualul vehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe mașină .

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo V50, aruncați o privire la categoria Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector