Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volvo S60 care rămâne aprinsă

Întreținerea automobilului este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a vehiculului și să evităm facturile neprevăzute, totuși, chiar dacă întrețineți automobilul, este posibil să vedeți totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să descoperiți de ce an lumină portocalie pe Volvo S60 se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea ce înseamnă o lumină portocalie pe Volvo S60 și, ulterior, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe Volvo S60 care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volvo S60

În primul rând, vom încerca să vă descriem diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii pe Volvo S60 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei lumini de alertă , ele dezvăluie când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină asupra căruia ar trebui să fii cel mai sceptic este lumină roșie pe Volvo S60 , de fapt, dacă observați acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faceți opriți imediat motorul , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune importantă.

Există și o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. Volvo S60 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volvo S60 , te avertizează asupra unei probleme semnificative, că dacă lumina portocalie a mașinii tale rămâne fixă, în acest caz implică o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar se menține fixă, dar are tendința de a se stinge după o perioadă, deși este cunoscută ca o problemă de stealth, va trebui să urmărești evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc de frana pentru Volvo S60 ?

Diferitele lumini portocalii de pe Volvo S60

.

Vom descrie acum unul câte unul semnificația luminilor portocalii de pe Volvo S60 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volvo S60

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe Volvo S60 , nu dezvăluie o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este prezent doar pe motoare diesel , și se activează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volvo S60

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nu este nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să iei în considerare rapid schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volvo S60

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS de pe Volvo S60 . Așa că fiți atenți la frânare, este posibil ca sistemul de frânare antiblocare să nu funcționeze. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Volvo S60, vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut pe această temă pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie a presiunii în anvelope la Volvo S60

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri pe componenta inferioară. Acest lumină portocalie pe Volvo S60 , înseamnă, după cum sugerează și numele, că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut de pe ledul de presiune a anvelopelor de pe Volvo S60 pentru toate soluțiile asociate cu această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Volvo S60

Acest portocaliu pe Volvo S60 implică, după cum sugerează și numele, că experimentați o problemă cu motorul mașinii tale . asociată de obicei cu injecția sau poluarea. Pentru a avea informații despre lumina motorului de pe Volvo S60, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volvo S60?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volvo S60

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă înseamnă că vă confruntați cu o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , așa că aveți grijă la curbe, vă sugerăm să mergeți rapid la mecanicul dumneavoastră auto.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volvo S60

Acest lumină portocalie pe xxx sugerează riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl examinați rapid.

martor portocaliu al servodirecției la Volvo S60

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu Volvo S60

În cazul în care pe Volvo S60 se aprinde indicatorul luminos portocaliu pentru combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă doriți să știți câți kilometri puteți face la joasă cu Volvo S60, aruncați o privire pe pagina noastră de conținut pe această temă.

Alte lumini portocalii pe Volvo S60

Tabloul de bord poate avea alte lumini portocalii pe Volvo S60, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați sursa. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe mașina dvs .

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector