Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volkswagen Transporter care rămâne aprinsă

Întreținerea vehiculului este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a vehiculului și să evităm cheltuielile neașteptate, dar chiar și în timpul întreținerii vehiculului, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce an lumină portocalie pe Volkswagen Transporter vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi ce înseamnă o lumină portocalie pe Volkswagen Transporter, iar în al doilea rând, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volkswagen Transporter

Pentru început, vom încerca să vă explicăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Volkswagen Transporter , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în majoritatea cazurilor arată lumini , ele afișează când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Genul de lumină de care ar trebui să fii cel mai suspicios este lumina rosie pe Volkswagen Transporter , de fapt, dacă observați acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faceți opriți motorul drept , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină în cele mai multe cazuri anunță o defecțiune importantă.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volkswagen Transporter , vă informează cu privire la o problemă gravă, că dacă ledul portocaliu al autovehiculului dumneavoastră rămâne fix, în acest caz arată o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar este fixată dar tinde să se stingă după un timp este cunoscută ca o problemă de stealth, va trebui să urmărești evoluția acestei avarii pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu 5

Diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter

.

Vom vorbi acum unul după altul despre semnificația luminilor portocalii de pe Volkswagen Transporter , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volkswagen Transporter

Dacă observi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volkswagen Transporter , nu arată o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Volkswagen Transporter

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă informează a uzurii plăcuțelor de frână . Nu este nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să iei în considerare rapid schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz vei pierde puterea de frânare și vei risca să deteriorați alte piese.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volkswagen Transporter

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă informează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS de pe Volkswagen Transporter . Așa că fiți atenți la frânare, s-ar putea ca sistemul de frânare antiblocare să nu facă treaba. Dacă doriți mai multe informații despre martorul ABS de pe Volkswagen Transporter, vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect pentru a vă ajuta să scăpați de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volkswagen Transporter

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis total în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie la Volkswagen Transporter , înseamnă că numele său indică faptul că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu ezitați să consultați conținutul nostru de pe indicatorul luminos al presiunii în anvelope de pe Volkswagen Transporter pentru toate soluțiile asociate cu această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Volkswagen Transporter

Acest portocaliu pe Volkswagen Transporter semnifică așa cum sugerează și numele că te întâlnești o problemă cu unitatea motorului autovehiculului dumneavoastră . în majoritatea cazurilor asociate cu injectare sau poluare. Pentru a avea informații despre lumina motorului de pe Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter 5?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volkswagen Transporter

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă înseamnă că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti recomandam sa mergi repede la mecanicul tau motor.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volkswagen Transporter

Acest lumină portocalie pe xxx semnifică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați rapid.

martor portocaliu al servodirecției pe Volkswagen Transporter

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volkswagen Transporter

În cazul în care indicatorul luminos portocaliu de combustibil este aprins pe Volkswagen Transporter , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face pe jos cu Volkswagen Transporter, aruncă o privire la conținutul nostru pe acest subiect.

Alte lumini portocalii la Volkswagen Transporter

Tabloul de bord ar putea avea alte lumini portocalii pe Volkswagen Transporter, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe vehiculul dvs. cu motor .

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector