Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volkswagen Transporter 6 care rămâne aprinsă

Întreținerea mașinii dumneavoastră este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii și să evitați facturile neprevăzute, dar chiar și în timpul întreținerii mașinii, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să descoperiți de ce an lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 6 vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi la ce indică o lumină portocalie de pe Volkswagen Transporter 6, iar în al doilea rând, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter 6 care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volkswagen Transporter 6

În primul rând, vom încerca să vă descriem diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 6 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei lumini de alertă , ele indică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este semafor roșu pe Volkswagen Transporter 6 , de fapt, dacă detectezi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faci opriți motorul drept , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune importantă.

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Volkswagen Transporter 6 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volkswagen Transporter 6 , vă anunță o problemă semnificativă, că dacă lumina portocalie a autovehiculului dumneavoastră este încă fixată, în acest caz semnifică o problemă clasică. În sfârșit, dacă lumina chihlimbar se menține fixă ​​dar are tendința de a se stinge după un timp se numește o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei avarii pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 6?

Diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter 6

.

Vom descrie acum unul câte unul explicația luminilor portocalii de pe Volkswagen Transporter 6 , pentru a vă ajuta să distingeți defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volkswagen Transporter 6

Dacă observi un portocaliu în formă de arc lumina pe Volkswagen Transporter 6 , nu indică o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este prezent doar pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lampă de frână portocalie la Volkswagen Transporter 6

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă arată a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic alarmant în acest moment, dar ar trebui să iei în considerare destul de repede schimbarea plăcuțelor de frână, altfel vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volkswagen Transporter 6

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă anunță o defecțiune a sistemului ABS al Volkswagen Transporter 6 . Atentie deci la franare, este posibil ca sistemul de franare antiblocare sa nu functioneze. Dacă doriți mai multe informații despre martorul ABS de pe Volkswagen Transporter 6, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volkswagen Transporter 6

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 6 , arata ca numele sau indica faptul ca ai o lipsa de presiune una sau mai multe dintre anvelopele tale, nu ezita sa ceri sfaturi din articolul nostru despre ledul de presiune a anvelopelor de pe Volkswagen Transporter 6 pentru toate solutiile asociate cu aceasta problema.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Volkswagen Transporter 6

Acest portocaliu pe Volkswagen Transporter 6 semnifică așa cum sugerează și numele că te întâlnești o problemă cu unitatea motorului autovehiculului dumneavoastră . asociată de obicei cu injecția sau poluarea. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Transporter 6 rămâne aprinsă, ce să faci?

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volkswagen Transporter 6

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă înseamnă că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, te sfatuim sa mergi destul de repede la mecanicul tau auto.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volkswagen Transporter 6

Acest lumină portocalie pe xxx indică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției pe Volkswagen Transporter 6

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volkswagen Transporter 6

În cazul în care indicatorul luminos portocaliu de combustibil este aprins pe Volkswagen Transporter 6 , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face la joasă cu Volkswagen Transporter 6, aruncă o privire la articolul nostru pe acest subiect.

Alte lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 6

Tabloul de bord poate avea și alte lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 6, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați originea. Verificați manualul autovehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe autovehiculul dumneavoastră .

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector