Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volkswagen Transporter 5 care rămâne aprinsă

Întreținerea automobilului este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii și să evităm facturile neprevăzute, totuși, chiar dacă întrețineți automobilul, este posibil să vedeți totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce an lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 5 vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea ce înseamnă o lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 5, iar în al doilea rând, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter 5 care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volkswagen Transporter 5

Pentru început, vom încerca să vă arătăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 5 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în general arată lumini , ele indică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină de care ar trebui să fii cel mai precaut este semafor roșu pe Volkswagen Transporter 5 , de fapt, dacă identificați acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faceți opriți motorul drept , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță în general o defecțiune esențială.

Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 5?

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Volkswagen Transporter 5 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volkswagen Transporter 5 , vă semnalează o problemă gravă, că dacă lumina portocalie a autovehiculului dvs. rămâne fixă, într-un astfel de caz sugerează o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar se menține fixă, dar tinde să se stingă după o problemă, deși este numită o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter 5

.

Vom vorbi acum unul după altul despre interpretarea luminilor portocalii de pe Volkswagen Transporter 5 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volkswagen Transporter 5

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe Volkswagen Transporter 5 , nu indică o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lampă de frână portocalie la Volkswagen Transporter 5

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nu este nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să iei în considerare rapid schimbarea plăcuțelor de frână, altfel vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volkswagen Transporter 5

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă semnalează o defecțiune a sistemului ABS al Volkswagen Transporter 5 . Atentie deci la franare, s-ar putea ca sistemul antiblocare sa nu functioneze. Dacă doriți mai multe informații despre martorul de avertizare ABS de pe Volkswagen Transporter 5, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe această temă pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volkswagen Transporter 5

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis total în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 5 , arată întrucât numele său indică faptul că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut de pe ledul de presiune în anvelope de pe Volkswagen Transporter 5 pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Volkswagen Transporter 5

Acest portocaliu pe Volkswagen Transporter 5 implică așa cum sugerează și numele că treci prin o problemă cu motorul autovehiculului dvs . legate în general de injecție sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la acesta.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volkswagen Transporter

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volkswagen Transporter 5

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă înseamnă că treceți printr-o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, te sfatuim sa mergi rapid la tehnicianul tau.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volkswagen Transporter 5

Acest lumină portocalie pe xxx sugerează un risc ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl verificați rapid.

martor portocaliu al servodirecției pe Volkswagen Transporter 5

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volkswagen Transporter 5

În cazul în care indicatorul luminos portocaliu de combustibil este aprins pe Volkswagen Transporter 5 , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face pe jos cu Volkswagen Transporter 5, aruncă o privire pe pagina noastră de conținut pe această temă.

Alte lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 5

Tabloul de bord poate avea și alte lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 5, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați sursa. Consultați manualul autovehiculului dumneavoastră pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe autovehiculul dumneavoastră .

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию