Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Volkswagen Transporter 4 care rămâne aprinsă

Îngrijirea vehiculului dumneavoastră este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii dumneavoastră și să evităm cheltuielile neprevăzute, dar chiar și atunci când vă întrețineți vehiculul, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 4 se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea ce denotă o lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 4, iar în al doilea rând, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter 4 care există și explicațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Volkswagen Transporter 4

Pentru început, vom încerca să vă arătăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există numai lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 4 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în general arată lumini , ele afișează când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină asupra căruia ar trebui să fii cel mai sceptic este semafor roșu pe Volkswagen Transporter 4 , adevărul este că, dacă observi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faci opriți motorul drept , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță în general o defecțiune necesară.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Transporter 5?

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Volkswagen Transporter 4 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Volkswagen Transporter 4 , vă anunță o problemă gravă, că dacă ledul portocaliu al autovehiculului dumneavoastră rămâne fix, în acest caz indică o problemă clasică. În fine, dacă lumina chihlimbar este fixată dar are tendința de a se stinge după un timp se numește o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei avarii pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Diferitele lumini portocalii de pe Volkswagen Transporter 4

.

Vom descrie acum unul câte unul explicația luminilor portocalii de pe Volkswagen Transporter 4 , pentru a vă ajuta să distingeți defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Volkswagen Transporter 4

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe Volkswagen Transporter 4 , nu arată o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este prezent doar pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lampă de frână portocalie la Volkswagen Transporter 4

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nu este nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să iei în considerare rapid schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Volkswagen Transporter 4

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă anunță o defecțiune a sistemului ABS al Volkswagen Transporter 4 . Atentie deci la franare, s-ar putea ca sistemul antiblocare sa nu functioneze. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Volkswagen Transporter 4, vă rugăm să citiți pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a vă ajuta să remediați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Volkswagen Transporter 4

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie pe Volkswagen Transporter 4 , înseamnă după cum sugerează și numele că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut de pe ledul de presiune în anvelope de pe Volkswagen Transporter 4 pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru motor Volkswagen Transporter 4

Acest portocaliu pe Volkswagen Transporter 4 implică, după cum sugerează și numele, că experimentați o problemă cu motorul autovehiculului dumneavoastră . legate în general de injecție sau poluare. Pentru a avea informații despre lumina motorului de pe Volkswagen Transporter 4, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut pe această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 5

Lampă de avertizare ESP portocalie la Volkswagen Transporter 4

Acest lumina portocalie cu un autovehicul care alunecă sugerează că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii. , asa ca aveti grija in curbe, va recomandam sa mergeti rapid la atelierul dumneavoastra de reparatii.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Volkswagen Transporter 4

Acest lumină portocalie pe xxx implică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau a unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, nu uitați să îl verificați rapid.

martor portocaliu al servodirecției pe Volkswagen Transporter 4

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator portocaliu pentru combustibil Volkswagen Transporter 4

În cazul în care indicatorul luminos portocaliu de combustibil este aprins pe Volkswagen Transporter 4 , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face pe jos cu Volkswagen Transporter 4, aruncă o privire pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Alte lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 4

Tabloul de bord poate avea și alte lumini portocalii pe Volkswagen Transporter 4, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe vehiculul dvs. cu motor .

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию