Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Lexus RX care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii dvs. este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a vehiculului dvs. și să evitați cheltuielile neașteptate, dar chiar și atunci când vă întrețineți mașina, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe Lexus RX se aprinde. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi ce denotă o lumină portocalie de pe Lexus RX și, în al doilea rând, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe Lexus RX care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Lexus RX

Pentru început, vom încerca să vă arătăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Lexus RX , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei lumini de semnalizare , ele indică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este lumină roșie pe Lexus RX , adevărul este că, dacă identificați acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui să o faceți opriți motorul direct , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune importantă.

Weiterlesen:
Lampa de frână Lexus RX rămâne aprinsă, ce să faci?

Există, de asemenea, o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Lexus RX , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Lexus RX , vă semnalează o problemă gravă, că dacă lumina portocalie a mașinii dvs. este încă remediată, în acest caz indică o problemă clasică. In sfarsit, daca lumina chihlimbar este fixata dar are tendinta de a se stinge dupa un timp se numeste problema de stealth, va trebui sa urmaresti evolutia acestei daune pentru a sti daca problema se rezolva de la sine sau nu.

Diferitele lumini portocalii de pe Lexus RX

.

Vom explica acum pe rând explicația luminilor portocalii de pe Lexus RX , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Lexus RX

Dacă detectezi un portocaliu în formă de arc lumina pe Lexus RX , nu indică o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este doar prezent pe motoare diesel , și se activează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lampă de frână portocalie pe Lexus RX

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să vă gândiți destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, în orice alt caz veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS pe Lexus RX

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă semnalează o defecțiune a sistemului ABS al Lexus RX . Atenție deci la frânare, este posibil ca sistemul de frânare antiblocare să nu funcționeze. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Lexus RX, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a vă ajuta să scăpați de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Lexus RX

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis total în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie pe Lexus RX , înseamnă așa cum denumirea acestuia indică faptul că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pe ledul de presiune în anvelope de pe Lexus RX pentru toate soluțiile legate de această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Lexus RX

Acest portocaliu pe Lexus RX indică, așa cum sugerează numele său, că vă întâlniți o problemă cu unitatea motorului pe mașina dvs . de obicei legate de injectare sau poluare. Pentru a avea informații despre lumina motorului de pe Lexus RX, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut cu privire la această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Vibrații inactiv Lexus RX, ce să faci?

Lampă de avertizare ESP portocalie pe Lexus RX

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă înseamnă că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti recomandam sa mergi destul de repede la mecanic.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag pe Lexus RX

Acest lumină portocalie pe xxx implică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau a unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, nu uitați să îl verificați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției pe Lexus RX

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu Lexus RX

În cazul în care indicatorul luminos portocaliu de combustibil este aprins pe Lexus RX , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă doriți să știți câți kilometri puteți face la joasă cu Lexus RX, aruncați o privire pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Alte lumini portocalii pe Lexus RX

Este posibil ca tabloul de bord să aibă alte lumini portocalii pe Lexus RX, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe mașina dvs .

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Lexus RX, accesați categoria noastră Lexus RX.

Legătura cu publicația principală