Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Infiniti QX60 care rămâne aprinsă

Îngrijirea mașinii dumneavoastră este ceva ce trebuie să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii dumneavoastră și să evităm cheltuielile neprevăzute, totuși, chiar dacă vă întrețineți mașina, este posibil să vedeți o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să descoperiți de ce an lumină portocalie pe Infiniti QX60 vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea spre ce indică o lumină portocalie de pe Infiniti QX60 și, ulterior, vom trece în revistă diferitele lumini portocalii de pe Infiniti QX60 care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Infiniti QX60

Pentru început, vom încerca să vă arătăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Infiniti QX60 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt în general lumini de semnalizare , ele indică când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Genul de lumină de care ar trebui să fii cel mai suspicios este lumină roșie pe Infiniti QX60 , de fapt, dacă identifici acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord va trebui să o faci opriți motorul direct , bineînțeles, nu scăpați de mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță în general o defecțiune importantă.

Există și o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Infiniti QX60 , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Infiniti QX60 , vă avertizează cu privire la o problemă gravă, că dacă lumina portocalie a mașinii dvs. rămâne remediată, în acest caz sugerează o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina de culoare chihlimbar rămâne fixă, dar are tendința de a se stinge după o perioadă, deși este cunoscută ca o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Infiniti QX60, ce să faci?

Diferitele lumini portocalii de pe Infiniti QX60

.

Vom vorbi acum unul după altul despre semnificația luminilor portocalii de pe Infiniti QX60 , pentru a vă ajuta să identificați defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Infiniti QX60

Dacă detectezi un portocaliu în formă de arc lumina pe Infiniti QX60 , nu indică o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este doar prezent pe motoare diesel , și se activează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lampă de frână portocalie pe Infiniti QX60

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă anunță a uzurii plăcuțelor de frână . Nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să te gândești destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, altfel vei pierde puterea de frânare și vei risca să distrugi alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS pe Infiniti QX60

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă avertizează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS de pe Infiniti QX60 . Așa că fiți atenți la frânare, s-ar putea ca sistemul de frânare antiblocare să nu facă treaba. Dacă doriți mai multe informații despre martorul de avertizare ABS de pe Infiniti QX60, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru pe această temă pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie a presiunii în anvelope la Infiniti QX60

Această lumină este simbolizată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri pe componenta sa inferioară. Acest lumină portocalie pe Infiniti QX60 , arată, după cum sugerează și numele său, că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu ezitați să consultați conținutul nostru pe ledul de presiune în anvelope de pe Infiniti QX60 pentru toate soluțiile asociate cu această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Infiniti QX60

Acest portocaliu pe Infiniti QX60 implică, după cum sugerează și numele, că experimentați o problemă cu unitatea motorului pe mașina dvs . asociată în general cu injecția sau poluarea. Pentru a avea informații despre lampa de motor pe Infiniti QX60, nu ezitați să consultați conținutul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la acesta.

Weiterlesen:
Aerul condiționat din Infiniti QX60 meu nu mai este rece

Lampă de avertizare ESP portocalie pe Infiniti QX60

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că vă confruntați cu o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , așa că aveți grijă la curbe, vă sugerăm să mergeți destul de repede la atelierul dumneavoastră de reparații.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag pe Infiniti QX60

Acest lumină portocalie pe xxx sugerează un risc ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl examinați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției pe Infiniti QX60

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a sistemului dumneavoastră de servodirecție, ar trebui să simțiți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicatorul luminos portocaliu pentru combustibil Infiniti QX60

În cazul în care pe Infiniti QX60 se aprinde ledul portocaliu de combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă doriți să știți câți kilometri puteți face la joasă cu Infiniti QX60, aruncați o privire la conținutul nostru pe această temă.

Alte lumini portocalii pe Infiniti QX60

Tabloul de bord ar putea avea alte lumini portocalii pe Infiniti QX60, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului pentru detalii despre semnificația acestor lumini portocalii pe mașina dvs .

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Infiniti QX60, aruncați o privire la categoria Infiniti QX60.

Legătura cu publicația principală