Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Citroen Jumper care rămâne aprinsă

Întreținerea vehiculului este ceva pe care trebuie să-l facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii și să evităm facturile neașteptate, totuși, chiar dacă întrețineți vehiculul, este posibil să vedeți totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți de ce an lumină portocalie pe Citroen Jumper vine. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla ce înseamnă o lumină portocalie pe Citroen Jumper, iar în al doilea rând, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Citroen Jumper care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Citroen Jumper

În primul rând, vom încerca să vă arătăm diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Citroen Jumper , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei lumini de alertă , ele afișează când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este lumina rosie pe Citroen Jumper , adevărul este că, dacă observi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord, va trebui opriți imediat motorul , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune esențială.

Există și o altă specificitate pentru lumini portocalii ale dvs. Citroen Jumper , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Citroen Jumper , vă informează cu privire la o problemă semnificativă, că dacă lumina portocalie a mașinii dumneavoastră rămâne fixată, în acest caz arată o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar rămâne fixă, dar tinde să se stingă după o deși este numită o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei avarii pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului pe Citroen Jumper?

Diferitele lumini portocalii de pe Citroen Jumper

.

Vom explica acum pe rând interpretarea luminilor portocalii de pe Citroen Jumper , pentru a vă ajuta să distingeți defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Citroen Jumper

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe Citroen Jumper , nu arată o problemă, ci doar pornirea bujiilor incandescente . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână pe Citroen Jumper

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă informează a uzurii plăcuțelor de frână . Nu este nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să vă gândiți rapid la schimbarea plăcuțelor de frână, altfel veți pierde puterea de frânare și veți risca să deteriorați alte piese auto.

Lampă de avertizare portocalie ABS pe Citroen Jumper

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă informează cu privire la o defecțiune a sistemului ABS de pe Citroen Jumper . Așa că fiți atenți la frânare, este posibil ca sistemul de frânare antiblocare să nu facă treaba. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Citroen Jumper, vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope pe Citroen Jumper

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis total în partea de sus și cu coșuri pe componenta inferioară. Acest lumină portocalie pe Citroen Jumper , arata ca denumirea acestuia indica faptul ca ai o lipsa de presiune una sau mai multe dintre anvelopele tale, nu te gandi de doua ori sa ceri sfaturi de la pagina noastra de continut privind ledul de presiune in anvelope de pe Citroen Jumper pentru toate solutiile legate de aceasta problema.

Lampă de avertizare portocalie pentru unitatea motorului Citroen Jumper

Acest portocaliu pe Citroen Jumper semnifică așa cum sugerează și numele că treci prin o problemă cu unitatea motorului pe mașina dvs . de obicei legate de injectare sau poluare. Pentru a avea detalii despre lumina motorului de pe Citroen Jumper, nu te gândi de două ori pentru a cere sfaturi de la pagina noastră de conținut cu privire la această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Citroen Jumper 2, ce să fac?

Lampă de avertizare ESP portocalie pe Citroen Jumper

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că treci printr-o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti sugeram sa mergi repede la mecanic.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag pe Citroen Jumper

Acest lumină portocalie pe xxx implică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, nu uitați să îl verificați rapid.

martorul portocaliu al servodirecției pe Citroen Jumper

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu Citroen Jumper

În cazul în care pe Citroen Jumper este aprins becul portocaliu de combustibil , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să umpleți rapid. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face la joasă cu Citroen Jumper, aruncă o privire pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Alte lumini portocalii pe Citroen Jumper

Tabloul de bord ar putea avea alte lumini portocalii pe Citroen Jumper, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți rapid și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe mașină .

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Citroen Jumper, accesați categoria noastră Citroen Jumper.

Legătura cu publicația principală