Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină portocalie Audi Q8 care rămâne aprinsă

Întreținerea vehiculului este ceva ce ar trebui să facem cu toții pentru a încerca să maximizăm durata de viață a mașinii tale și să evităm cheltuielile neașteptate, dar chiar dacă întrețineți vehiculul, este posibil să vedeți totuși o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de ce an lumină portocalie pe Audi Q8 se aprinde. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea spre ce indică o lumină portocalie de pe Audi Q8, iar în al doilea rând, vom vorbi despre diferitele lumini portocalii de pe Audi Q8 care există și semnificațiile lor.

Semnificația indicatorului luminos portocaliu Audi Q8

În primul rând, vom încerca să vă descriem diferitele informații pe care vi le poate transmite lumina portocalie. Nu există doar lumini portocalii pe Audi Q8 , dar și lumini verzi și roșii. Luminile verzi sunt de obicei arată lumini , ele dezvăluie când o opțiune este activată de către șofer (cum ar fi faza lungă aprinsă sau modul eco activat). Tipul de lumină la care ar trebui să fii cel mai precaut este lumina rosie pe Audi Q8 , în realitate, dacă observi acest tip de lumină care vine pe tabloul de bord va trebui opriți motorul drept , desigur, nu vă opriți mașina în mijlocul autostrăzii și așteptați până vă aflați într-un spațiu potrivit. Această lumină anunță de obicei o defecțiune importantă.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la un Audi Q8?

Există și o altă specificitate pentru lumini portocalii ale Audi Q8 dvs , pot fi fie intermitent sau să fie fix . Dacă portocala lumina clipește pe Audi Q8 , vă anunță o problemă gravă, că dacă lumina portocalie a mașinii dumneavoastră este încă remediată, în acest caz indică o problemă clasică. În cele din urmă, dacă lumina chihlimbar se menține fixă, dar tinde să se stingă după un deși se numește o problemă de stealth, va trebui să fii cu ochii pe evoluția acestei daune pentru a ști dacă problema se rezolvă de la sine sau nu.

Diferitele lumini portocalii de pe Audi Q8

.

Vom vorbi acum pe rând despre explicația luminilor portocalii de pe Audi Q8 , pentru a vă ajuta să distingeți defecțiunea sau problema cu care vă confruntați.

Indicator portocaliu în formă de arc pe Audi Q8

Dacă identificați un portocaliu în formă de arc lumina pe Audi Q8 , nu dezvăluie o problemă, ci doar bujiile incandescente încep . Este doar prezent pe motoare diesel , și se angajează în acest moment când pui contactul , trebuie să așteptați până se stinge înainte de a porni motorul.

Lumină portocalie de frână la Audi Q8

Acest vizor portocaliu în formă de cerc înconjurat de liniuțe , vă arată a uzurii plăcuțelor de frână . Nu este nimic îngrijorător în acest moment, dar ar trebui să te gândești destul de repede la schimbarea plăcuțelor de frână, altfel vei pierde puterea de frânare și vei risca să deteriorați alte piese.

Lampă de avertizare portocalie ABS la Audi Q8

Acest Lampa de avertizare portocalie ABS vă anunță o defecțiune a sistemului ABS al Audi Q8 . Așa că fiți atenți la frânare, s-ar putea ca sistemul de frânare antiblocare să nu facă treaba. Dacă doriți mai multe informații despre lampa de avertizare ABS de pe Audi Q8, vă rugăm să citiți articolul nostru pe acest subiect pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

Lampă de avertizare portocalie pentru presiunea în anvelope la Audi Q8

Această lumină este reprezentată de un semn de exclamare în mijlocul unui cerc neînchis complet în partea de sus și cu coșuri în partea inferioară. Acest lumină portocalie pe Audi Q8 , înseamnă după cum sugerează și numele că aveți o lipsă de presiune una sau mai multe dintre anvelopele dvs., nu ezitați să consultați articolul nostru despre ledul de presiune în anvelope de pe Audi Q8 pentru toate soluțiile asociate cu această problemă.

Lampa de avertizare portocalie pentru motor Audi Q8

Acest portocaliu pe Audi Q8 implică, după cum sugerează și numele, că te întâlnești o problemă cu motorul mașinii tale . asociată de obicei cu injecția sau poluarea. Pentru a avea detalii despre lampa de motor de pe Audi Q8, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă pentru a obține soluții detaliate la aceasta.

Weiterlesen:
Becul de ulei Audi Q8 care rămâne aprins

Lampă de avertizare ESP portocalie la Audi Q8

Acest lumina portocalie cu o mașină care alunecă sugerează că întâmpinați o defecțiune a sistemului de corectare a benzii , asa ca ai grija in curbe, iti recomandam sa mergi destul de repede la mecanic.

Indicator luminos portocaliu pentru airbag la Audi Q8

Acest lumină portocalie pe xxx semnifică riscul ca un airbag să nu se declanșeze în cazul unui accident sau al unui sistem de reținere a centurii nefuncționale, asigurați-vă că îl examinați destul de repede.

martor portocaliu al servodirecției la Audi Q8

Acest portocaliu deschis indică o defecțiune a mecanismului de servodirecție, ar trebui să aveți mai multe dificultăți la întoarcerea volanului.

Indicator de combustibil portocaliu Audi Q8

În cazul în care indicatorul luminos portocaliu de combustibil este aprins pe Audi Q8 , înseamnă că tu sunt în rezervă , va trebui să vă umpleți destul de repede. Dacă vrei să știi câți kilometri poți face la joasă cu Audi Q8, aruncă o privire la articolul nostru pe acest subiect.

Alte lumini portocalii pe Audi Q8

Este posibil ca tabloul de bord să aibă alte lumini portocalii pe Audi Q8, majoritatea dintre ele vă vor avertiza cu privire la o defecțiune care nu este urgentă, dar ar trebui să le cunoașteți destul de repede și să le verificați originea. Verificați manualul vehiculului dumneavoastră pentru punctele de semnificație a acestor lumini portocalii pe mașină .

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Audi Q8, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi Q8.

Legătura cu publicația principală