Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduci Opelul Crossland al meu

O nouă lumină de avertizare pe tabloul de bord? Nu înțelegi de ce nu se stinge… Este normal, un vehicul este elaborat și sunt diverși factori de ce s-ar putea aprinde o lumină. Dacă se dovedește că dvs lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Opel Crossland, poate dezvălui mai multe lucruri. Pe această pagină, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom afla cum funcționează lumina de preîncălzire de pe Opel Crossland și apoi diferitele motive se aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele pentru bujiile incandescente Opel Crossland?

Scopul principal al luminii bujiilor incandescente ale motorului, care este în cele mai multe cazuri, simbolizat de o bobină galbenă, este să vă asigurați că bujiile dvs. incandescente funcționează corect. Într-adevăr, acesta trebuie să se aprindă când porniți Opel Crossland pentru a vă spune că aceștia încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva minute când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu este menită să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu vehiculul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate prezenta diferite probleme, vom încerca să le descriem pe cele principale.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Opel Crossland?

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduci pe Opel Crossland meu?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe Opel Crossland sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit are rolul de a vă informa cu privire la o altă problemă decât bujiile dvs., vom arunca o privire la asta acum. Indiferent de motiv, trecerea la instrumentul de diagnosticare vă va permite să interpretați cu atenție motivul pentru aprinderea luminii strălucitoare.

Lumina luminoasă a Opel Crossland se aprinde și mă confrunt cu o pierdere de putere

Prima probabilitate este că detectați că lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Opel Crossland și că experimentați și o pierdere de putere. În acest caz, mai multe probleme îi pot demonstra fulgerul. Iată o listă a factorilor principali:

 • Problema supapei EGR, in realitate, daca suferiti o pierdere de putere, este posibil ca supapa EGR sa fie blocata, in acest caz, este evident ca se aprinde lampa de preincalzire in timp ce conduceti pe Opel Crossland deoarece este una din problemele pentru care acesta. este menit să vă anunțe. Testați starea supapei dvs
 • Problemă asociată cu supapa de preaplin turbo, in aceasta situatie ECU nu mai poate controla presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate duce la turbo boost si o perturbare in functionarea turbo-ului.
 • Problemă relevantă pentru injecție, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este spartă de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care perturbă buna funcționare a acestuia.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Opel Crossland cuplat cu o pierdere a puterii, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să întâmpinați smucituri din cauza unui debit prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Când să schimbi amortizoarele Opel Crossland?

Lumina bujiilor incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Opelului Crossland

Pentru a încheia, vă vom oferi motivele pentru o lumină de bujie incandescentă care se aprinde pe Opel Crossland fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul vehiculului. În general, acesta este un problema electronica:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțele trebuie schimbate, testați și înlocuiți dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) a eșuat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a rezolva problema.
 • Aveți un contact fals undeva în circuitul dvs. electric, testați mai întâi celelalte opțiuni pentru că nu este ușor să-l găsiți singur, vă recomandăm să mergeți la atelierul dvs. de reparații.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Opel Crossland, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Crossland.

 • Legătura cu publicația principală