Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Renault Latitude al meu

O nouă lumină de avertizare pe tabloul de bord? Nu-ți dai seama de ce nu se stinge… Este normal, o mașină este elaborată și sunt mulți factori pentru care s-ar putea aprinde o lumină. În cazurile în care dvs lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Renault Latitude, poate sugera mai multe probleme. Pe această pagină, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom afla cum funcționează lumina de preîncălzire a Renault Latitude, apoi diferitele explicații pe care le aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele pentru bujiile incandescente Renault Latitude?

Rolul principal al luminii bujiilor incandescente ale motorului, care este simbolizat în general printr-o bobină galbenă, este de a garanta că bujiile dvs. incandescente funcționează eficient. În realitate, acesta trebuie să se aprindă când porniți Renault Latitude pentru a vă spune că aceștia încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva minute când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu trebuie să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu mașina. Cu toate acestea, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate sugera diferite defecțiuni, vom încerca să le descriem pe cele principale.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Renault Latitude

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduc pe Renault Latitude meu?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe Renault Latitude sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit este concepută pentru a vă informa cu privire la o defecțiune, alta decât bujiile dvs., vom verifica asta chiar acum. În orice caz, conectați mașina la instrumentul de diagnosticare vă va permite să traduceți corect motivul aprinderii luminii strălucitoare.

Lumina luminoasă Renault Latitude se aprinde și am o pierdere de putere

Prima posibilitate este că percepeți că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Renault Latitude și că experimentați și o pierdere de putere. În acest caz, mai multe probleme pot explica fulgerul său. Iată o listă a factorilor principali:

 • Defecțiune la supapa EGR, în realitate, dacă suferiți o pierdere de putere, este posibil ca supapa EGR să fie înfundată, într-un astfel de caz, este rațional ca lampa dvs. de preîncălzire să se aprindă în timp ce conduceți pe Renault Latitude deoarece este una dintre defecțiunile căreia. are scopul de a te avertiza. Verificați starea supapei dvs
 • Defecțiune legată de supapa de preaplin turbo, în această situație ECU nu mai poate gestiona presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate aduce turbo boost și o perturbare a performanței turbo.
 • Probleme relevante pentru injecție, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este defectată de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi afectează funcționarea corectă.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Renault Latitude cuplat cu o pierdere de putere este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să simți smucituri din cauza unui debit prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Renault Latitude

Lumina bujiilor incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Renault Latitude

Pentru a încheia, vă vom oferi explicațiile pentru o lumină pentru bujii incandescente care se aprinde pe Renault Latitude fără să simți nicio diferență de putere sau de comportament al mașinii. În general, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțe de înlocuit, testați și schimbați dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) s-a defectat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a scăpa de problemă.
 • Aveți un contact fals undeva în circuitul dvs. electric, testați mai întâi celelalte opțiuni pentru că nu este ușor să-l găsiți singur, vă sfătuim să mergeți la tehnicianul dumneavoastră.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Dacă mai aveți întrebări despre Renault Latitude, nu ezitați să consultați categoria noastră Renault Latitude.

 • Legătura cu publicația principală