Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Nissan Armada mea

O nouă lumină pe tabloul de bord? Nu înțelegi de ce nu se stinge… Este tipic, un vehicul este complex și există multe motive pentru care se poate aprinde o lumină. În cazul în care dvs lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Nissan Armada, ar putea semnala lucruri diferite. În această postare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom descoperi cum funcționează lumina de preîncălzire de pe Nissan Armada și apoi diferitele motive se aprinde atunci când conduceți

Care este rolul luminii mele incandescente Nissan Armada?

Intenția principală a luminii bujiilor incandescente a motorului, care este de cele mai multe ori reprezentată de o bobină galbenă, este pentru a vă asigura că bujiile dvs. incandescente funcționează eficient. De fapt, acesta trebuie să se aprindă când porniți Nissan Armada pentru a vă spune că aceștia încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva minute când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu trebuie să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu mașina. Dar, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate dezvălui mai multe probleme, vom încerca să le punctăm pe cele principale.

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduci cu Nissan Armada mea?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți cu Nissan Armada sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit are rolul de a vă avertiza cu privire la o altă defecțiune decât bujiile., ne vom uita la asta acum. Oricare ar fi cazul, conectarea vehiculului la instrumentul de diagnosticare vă va permite să interpretați cu exactitate cauza aprinderii luminii strălucitoare.

Lumina luminoasă Nissan Armada mea se aprinde și trec printr-o pierdere de putere

Prima posibilitate este să recunoașteți că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Nissan Armada și că, de asemenea, cunoașteți o pierdere de putere. În acest caz, diferite preocupări pot descrie prezența acestuia. Iată o listă a principalelor motive:

 • Problema supapei EGR, în realitate, dacă suferiți o pierdere de putere, este posibil ca supapa dvs. EGR să fie înfundată, în acest caz, este rațional ca lumina dvs. de preîncălzire să se aprindă în timp ce conduceți pe Nissan Armada deoarece este una dintre problemele pentru care acesta este conceput pentru a vă alerta. Verificați starea supapei dvs
 • Problemă legată de supapa de preaplin turbo, in aceasta situatie ECU-ul nu mai poate gestiona presiunea de admisie turbo, ceea ce poate cauza turbo boost si o perturbare a performantelor turbo-ului.
 • Problemă asociată cu injecția, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este spartă de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi perturbă buna funcționare.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Nissan Armada, împreună cu o pierdere de putere, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să aveți smucituri din cauza unui debit prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze la Nissan Armada?

Lumina bujiilor incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Nissan Armada mea

Pentru a încheia, vă vom oferi motivele pentru o lumină de bujie incandescentă care se aprinde pe Nissan Armada dvs. fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul mașinii. În cele mai multe cazuri, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțele trebuie schimbate, testați și înlocuiți dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) s-a defectat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a scăpa de necaz.
 • Ai un contact fals undeva in circuitul tau electric, verifica mai intai celelalte alternative pentru ca nu este usor sa-l gasesti singur, iti recomandam sa mergi la tehnicianul tau.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Nissan Armada, nu ezitați să consultați categoria noastră Nissan Armada.

 • Legătura cu publicația principală