Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Mercedesul meu Clasa B

O nouă lumină pe tabloul de bord? Nu-ți dai seama de ce nu se stinge… Este tipic, o mașină este complicată și există multiple cauze pentru care s-ar putea aprinde o lumină. În cazurile în care dvs lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Mercedesul dvs. Clasa B, poate însemna unele probleme. În acest articol, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom vedea cum funcționează lumina de preîncălzire de pe Mercedes Classe B și apoi diferitele motive se aprinde atunci când conduceți

Care este rolul luminii mele incandescente Mercedes Classe B?

Scopul principal al luminii bujiilor incandescente ale motorului, care este reprezentată în general de o bobină galbenă, este de a garanta că bujiile dumneavoastră incandescente funcționează eficient. De fapt, acesta trebuie să se aprindă atunci când porniți Mercedes Classe B pentru a vă spune că îți încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva momente când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu trebuie să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu mașina. Totuși, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate sugera mai multe probleme, vom încerca să le explicăm pe cele mai importante.

Weiterlesen:
Ecranul tactil Mercedes Classe B nu funcționează

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduci cu Mercedesul meu Clasa B?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți cu Mercedes Classe B sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit are scopul de a vă avertiza cu privire la o defecțiune, alta decât bujiile dvs., vom verifica asta acum. Oricare ar fi cazul, conectarea vehiculului dumneavoastră la instrumentul de diagnosticare vă va permite să interpretați cu precizie explicația pentru aprinderea luminii strălucitoare.

Lumina luminoasă Mercedes Classe B se aprinde și mă confruntă cu o pierdere de putere

Prima situație este că recunoașteți că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Mercedes Classe B și că, de asemenea, cunoașteți o pierdere de putere. În acest caz, unele probleme pot descrie fulgerul său. Iată o listă cu cele mai importante cauze:

 • Defecțiune la supapa EGR, in realitate, daca treci printr-o pierdere de putere, este posibil ca supapa ta EGR sa fie infundata, intr-un astfel de caz, este evident ca lampa ta de preincalzire se aprinde in timp ce conduci pe Mercedes Classe B pentru ca este una dintre probleme. despre care se urmărește să vă anunțe. Testați starea supapei dvs
 • Problemă asociată cu supapa de preaplin turbo, în această situație ECU-ul nu mai poate controla presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate aduce turbo boost și o perturbare în funcționarea turbo.
 • Problemă în legătură cu injecția, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este distrusă de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi perturbă buna funcționare.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Mercedes Classe B cuplat cu o pierdere de putere, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să aveți smucituri din cauza unui debit prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Mercedes Classe B, ce să fac?

Lumina bujiei incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Mercedesului meu Clasa B

Pentru a încheia, vă vom oferi motivele pentru o lumină de bujie incandescentă care se aprinde pe Mercedes Classe B fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul mașinii. În cele mai multe cazuri, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau sigurantele trebuie schimbate, testati si schimbati daca este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) a eșuat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a scăpa de problemă.
 • Aveți un contact fals undeva în circuitul dvs. electric, testați mai întâi celelalte opțiuni pentru că nu este ușor să-l găsiți singur, vă încurajăm să mergeți la mecanic.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Classe B, aruncați o privire la categoria Mercedes Classe B.

 • Legătura cu publicația principală