Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Hyundai-ul meu Ioniq

O nouă lumină pe tabloul de bord? Nu-ți dai seama de ce nu se stinge… Este tipic, o mașină este elaborată și există multe cauze pentru care s-ar putea aprinde o lumină. Dacă ale tale lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Hyundai Ioniq, ar putea semnala lucruri diferite. Pe această pagină, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom afla cum funcționează lumina de preîncălzire de pe Hyundai Ioniq dvs. și apoi diferitele motive pentru care se aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele pentru bujiile incandescente Hyundai Ioniq?

Intenția principală a luminii bujiilor incandescente a motorului, care este simbolizat în general printr-o bobină galbenă, este pentru a vă asigura că bujiile dumneavoastră incandescente funcționează corect. Într-adevăr, trebuie să se aprindă atunci când porniți Hyundai Ioniq pentru a vă spune că aceștia încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva momente când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu este menită să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu mașina. Cu toate acestea, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate sugera mai multe probleme, vom încerca să le descriem pe cele principale.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Hyundai Ioniq?

Ce să fac dacă ledul bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduci pe Hyundai Ioniq meu?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe Hyundai Ioniq dvs. sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit este menită să vă avertizeze cu privire la o altă problemă decât bujiile., ne vom uita la asta chiar acum. Oricare ar fi cazul, conectați mașina la instrumentul de diagnosticare vă va permite să traduceți cu atenție explicația pentru aprinderea luminii strălucitoare.

Lumina strălucitoare Hyundai Ioniq se aprinde și sufăr de o pierdere a puterii

Prima posibilitate este că detectați că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Hyundai Ioniq și că, de asemenea, cunoașteți o pierdere de putere. În acest caz, diferite probleme pot explica prezența acestuia. Iată o listă cu principalele cauze:

 • Problema supapei EGR, de fapt, dacă treci printr-o pierdere de putere, este posibil să ți se blocheze supapa EGR, în acest caz, este rațional ca lampa ta de preîncălzire să se aprindă în timp ce conduci pe Hyundai Ioniq pentru că este una dintre defecțiunile cărora. are scopul de a vă anunța. Verificați starea supapei dvs
 • Problemă legată de supapa de preaplin turbo, în această situație, ECU-ul nu mai poate controla presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate aduce turbo boost și o perturbare în funcționarea turbo.
 • Problemă legată de injecție, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este deteriorată prin pilitură sau alte eventuale corpuri străine care perturbă buna funcționare a acestuia.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Hyundai Ioniq cuplată cu o pierdere de putere, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să ajungeți să simțiți smucituri din cauza unui flux prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Hyundai Ioniq?

Lumina bujiei incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Hyundai Ioniq

Pentru a încheia, vă vom oferi motivele pentru care o lumină de bujie incandescentă se aprinde pe Hyundai Ioniq dvs. fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul mașinii. De obicei, acesta este un problema electronica:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțe de înlocuit, testați și schimbați dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) s-a defectat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a rezolva problema.
 • Ai un contact fals undeva în circuitul tău electric, verifică mai întâi celelalte soluții pentru că nu este ușor să-l găsești singur, te încurajăm să mergi la tehnicianul tău.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Hyundai Ioniq, accesați categoria noastră Hyundai Ioniq.

 • Legătura cu publicația principală