Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Hyundai Santa Fe al meu

O nouă lumină de avertizare pe tabloul de bord? Nu afli de ce nu se stinge… Este tipic, o mașină este complexă și există mai multe motive pentru care ar putea apărea o lumină. În cazurile în care dvs lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Hyundai Santa Fe, ar putea semnifica preocupări diferite. Pe această pagină, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. Mai întâi, vom descoperi cum funcționează lumina de preîncălzire de pe Hyundai Santa Fe și apoi diferitele cauze în care se aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele pentru bujiile incandescente Hyundai Santa Fe?

Intenția principală a luminii bujiilor incandescente a motorului, care este simbolizat în general printr-o bobină galbenă, este de a vă asigura că bujiile dvs. incandescente funcționează eficient. În realitate, acesta trebuie să se aprindă atunci când porniți Hyundai Santa Fe pentru a vă spune că aceștia încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva minute când motorul este pornit. Prin urmare, nu este de așteptat ca această lumină de preîncălzire să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu automobilul dumneavoastră. Dar, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate sugera mai multe defecțiuni, vom încerca să le rezumăm pe cele principale.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Hyundai Santa Fe al meu?

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduci cu Hyundai Santa Fe al meu?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți cu Hyundai Santa Fe sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit este concepută pentru a vă anunța cu privire la o defecțiune, alta decât bujiile., ne vom uita la asta acum. Indiferent de motiv, trecerea la instrumentul de diagnosticare vă va permite să înțelegeți cu exactitate motivul pentru aprinderea luminii strălucitoare.

Becul meu Hyundai Santa Fe se aprinde și sufar din cauza unei pierderi de putere

Prima situație este că observați că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Hyundai Santa Fe și că experimentați și o pierdere de putere. Într-un astfel de caz, diferite probleme pot descrie prezența acestuia. Iată o listă a principalelor motive:

 • Defecțiune la supapa EGR, intr-adevar, daca suferiti o pierdere de putere, este posibil ca supapa EGR sa fie blocata, in acest caz, este logic ca lampa de preincalzire sa se aprinda in timp ce conduceti pe Hyundai Santa Fe pentru ca este una din problemele careia. este de așteptat să vă avertizeze. Verificați starea supapei dvs
 • Defecțiune legată de supapa de preaplin turbo, în această situație ECU nu mai poate controla presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate duce la turbo boost și o perturbare a performanței turbo.
 • Probleme în legătură cu injecția, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este defectă prin pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi afectează buna funcționare.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Hyundai Santa Fe cuplată cu o pierdere a puterii, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să aveți smucituri din cauza unui flux prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Cum se curăță motorul Hyundai Santa Fe?

Lumina bujiei incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Hyundai Santa Fe

În cele din urmă, vă vom prezenta cauzele unei lumini de bujie incandescentă care se aprinde pe Hyundai Santa Fe fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul automobilului. În general, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțele trebuie schimbate, testați și înlocuiți dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) s-a defectat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a scăpa de necaz.
 • Ai un contact fals undeva în circuitul tău electric, verifică mai întâi celelalte opțiuni pentru că nu este ușor să-l găsești singur, îți sugerăm să mergi la tehnicianul tău auto.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Hyundai Santa Fe, accesați categoria noastră Hyundai Santa Fe.

 • Legătura cu publicația principală