Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Ford Kuga al meu

O nouă lumină de avertizare pe tabloul de bord? Nu-ți dai seama de ce nu se stinge… Este tipic, un automobil este complex și există multe motive pentru care s-ar putea aprinde o lumină. Dacă ale tale lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Ford Kuga, ar putea indica unele preocupări. În acest articol, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. Mai întâi, vom vedea cum funcționează lumina de preîncălzire a Ford Kuga și apoi diferitele cauze în care se aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele pentru bujiile incandescente Ford Kuga?

Scopul principal al luminii bujiilor incandescente ale motorului, care este în cele mai multe cazuri, reprezentată de o bobină galbenă, este să vă asigurați că bujiile dvs. incandescente funcționează corect. De fapt, acesta trebuie să se aprindă când porniți Ford Kuga pentru a vă spune că îți încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva momente când motorul este pornit. Prin urmare, nu este de așteptat ca această lumină de preîncălzire să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu autovehiculul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate sugera mai multe probleme, vom încerca să le subliniem pe cele mai importante.

Weiterlesen:
Ford Kuga care nu mai accelerează

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduci cu Ford Kuga?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe Ford Kuga sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit este concepută pentru a vă avertiza cu privire la o altă defecțiune decât bujiile., ne vom uita la asta chiar acum. Oricare ar fi cazul, conectați mașina la instrumentul de diagnosticare vă va permite să înțelegeți cu exactitate motivul pentru aprinderea luminii strălucitoare.

Becul meu Ford Kuga se aprinde și mă confrunt cu o pierdere de putere

Prima probabilitate este că identificați că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Ford Kuga și că întâmpinați și o pierdere de putere. În acest caz, unele preocupări pot explica prezența acestuia. Iată o listă cu cele mai importante motive:

 • Problema supapei EGR, de fapt, dacă treci printr-o pierdere de putere, este posibil ca supapa ta EGR să fie înfundată, în acest caz, este evident că lampa ta de preîncălzire se aprinde în timp ce conduci pe Ford Kuga pentru că este una dintre defecțiunile căreia. este menit să te alerteze. Verificați starea supapei dvs
 • Problemă asociată cu supapa de preaplin turbo, în această situație ECU nu mai poate controla presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate avea ca rezultat o creștere a turbo și o perturbare a performanței turbo.
 • Problemă legată de injecție, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este deteriorată de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi perturbă buna funcționare.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Ford Kuga cuplat cu o pierdere de putere, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să aveți smucituri din cauza unui flux prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Ford Kuga?

Lumina bujiilor incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Ford Kuga-ului meu

În cele din urmă, vă vom prezenta cauzele pentru care lumina bujiilor incandescente se aprinde pe Ford Kuga fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul autovehiculului. În general, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțele trebuie schimbate, testați și înlocuiți dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) a eșuat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a rezolva problema.
 • Aveți un contact fals undeva în circuitul dvs. electric, testați mai întâi celelalte opțiuni pentru că nu este ușor să-l găsiți singur, vă sugerăm să mergeți la tehnicianul dumneavoastră.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Dacă mai aveți întrebări despre Ford Kuga, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Kuga.

 • Legătura cu publicația principală