Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Citroen C3 Picasso

O nouă lumină de avertizare pe tabloul de bord? Nu-ți dai seama de ce nu se stinge… Este tipic, o mașină este elaborată și există mai mulți factori pentru care ar putea apărea o lumină. Dacă se dovedește că dvs lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Citroen C3 Picasso, poate evidenția mai multe lucruri. În paragrafele următoare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom afla cum funcționează lumina de preîncălzire de pe Citroen C3 Picasso și apoi diferitele motive pentru care se aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele incandescente Citroen C3 Picasso?

Rolul principal al luminii bujiilor incandescente ale motorului, care este în cele mai multe cazuri, simbolizat de o bobină galbenă, este de a garanta că bujiile dumneavoastră incandescente funcționează corect. De fapt, acesta trebuie să se aprindă atunci când porniți Citroen C3 Picasso pentru a vă spune că vă încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva momente când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu trebuie să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu mașina. Cu toate acestea, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate dezvălui mai multe probleme, vom încerca să le subliniem pe cele mai importante.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale pe un Citroen C3 Aircross?

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduc pe Citroen C3 Picasso?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe Citroen C3 Picasso sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit are rolul de a vă informa cu privire la o altă defecțiune decât bujiile., vom verifica asta chiar acum. Oricare ar fi cazul, trecerea la instrumentul de diagnosticare vă va permite să traduceți corect motivul aprinderii luminii strălucitoare.

Becul meu Citroen C3 Picasso se aprinde și am o pierdere de putere

Prima probabilitate este că recunoașteți că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Citroen C3 Picasso și că, de asemenea, cunoașteți o pierdere de putere. În acest caz, mai multe probleme îi pot explica fulgerul. Iată o listă cu cei mai importanți factori:

 • Problema supapei EGR, de fapt, dacă suferiți o pierdere de putere, este posibil ca supapa dvs. EGR să fie înfundată, în acest caz, este de așteptat ca lampa dvs. de preîncălzire să se aprindă în timp ce conduceți pe Citroen C3 Picasso deoarece este una dintre problemele căreia. are scopul de a te avertiza. Testați starea supapei dvs
 • Defecțiune asociată cu supapa de preaplin turbo, în această situație ECU nu mai poate gestiona presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate aduce turbo boost și o perturbare în funcționarea turbo.
 • Probleme în legătură cu injecția, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este defectă de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi perturbă buna funcționare.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Citroen C3 Picasso împreună cu o pierdere de putere este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să aveți smucituri din cauza unui flux prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Citroen C3 Picasso, ce să faci?

Lumina bujiilor incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Citroenului meu C3 Picasso

Pentru a încheia, vă vom prezenta motivele pentru care o lumină de bujie incandescentă se aprinde pe Citroen C3 Picasso fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul mașinii. De obicei, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțele trebuie schimbate, testați și schimbate dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) s-a defectat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a rezolva problema.
 • Ai un contact fals undeva in circuitul tau electric, testeaza mai intai celelalte alternative pentru ca nu este usor sa-l gasesti singur, te sfatuim sa mergi la atelierul tau de reparatii.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Citroen C3 Picasso, aruncați o privire la categoria Citroen C3 Picasso.

 • Legătura cu publicația principală