Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Citroen C-crosser-ul meu

O nouă lumină de avertizare pe tabloul de bord? Nu înțelegi de ce nu se stinge… Este tipic, o mașină este complicată și există diverse motive pentru care se poate aprinde o lumină. Dacă ale tale lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Citroen C-crosser, ar putea sugera lucruri diferite. Pe această pagină, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom afla cum funcționează lumina de preîncălzire de pe Citroen C-crosser și apoi diferitele cauze în care se aprinde atunci când conduceți

Care este rolul luminii mele pentru bujiile incandescente Citroen C-crosser?

Intenția principală a luminii bujiilor incandescente a motorului, care este simbolizat în general printr-o bobină galbenă, este de a vă asigura că bujiile dumneavoastră incandescente funcționează corect. În realitate, acesta trebuie să se aprindă când porniți Citroen C-crosser pentru a vă spune că îți încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva momente când motorul este pornit. Prin urmare, nu este de așteptat ca această lumină de preîncălzire să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu vehiculul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate sugera mai multe defecțiuni, vom încerca să le explicăm pe cele mai importante.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Citroen C-crosser?

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduc pe Citroen C-crosser-ul meu?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe Citroen C-crosser sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit are rolul de a vă informa cu privire la o altă problemă decât bujiile dvs., vom arunca o privire la asta acum. Oricare ar fi cazul, conectarea vehiculului dumneavoastră la instrumentul de diagnosticare vă va permite să traduceți cu precizie motivul pentru aprinderea luminii strălucitoare.

Becul meu Citroen C-crosser se aprinde și mă confrunt cu o pierdere de putere

Prima situație este că percepeți că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Citroen C-crosser și că întâmpinați și o pierdere de putere. Într-un astfel de caz, diferite probleme pot demonstra fulgerul său. Iată o listă cu cele mai importante motive:

 • Defecțiune la supapa EGR, de fapt, daca treci printr-o pierdere de putere, este posibil sa ti se blocheze supapa EGR, intr-un astfel de caz, este logic ca lampa ta de preincalzire sa se aprinda in timp ce conduci pe Citroen C-crosser deoarece este unul dintre problemă despre care este conceput să vă anunțe. Verificați starea supapei dvs
 • Problemă legată de supapa de preaplin turbo, în această situație ECU nu mai poate gestiona presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate aduce turbo boost și o perturbare în funcționarea turbo.
 • Problemă legată de injecție, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este distrusă de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi perturbă buna funcționare.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Citroen C-crosser cuplat cu o pierdere de putere, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să aveți smucituri din cauza unui flux prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Citroen C-crosser, ce să faci?

Lumina bujiei incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Citroenului C-crosser-ul meu

În cele din urmă, vă vom prezenta cauzele unei lumini de bujie incandescente care se aprinde pe Citroen C-crosser fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul vehiculului. În cele mai multe cazuri, acesta este un problema electronica:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțele trebuie schimbate, testați și înlocuiți dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) a eșuat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a rezolva problema.
 • Ai un contact fals undeva in circuitul tau electric, verifica mai intai celelalte optiuni pentru ca nu este usor sa-l gasesti singur, te sfatuim sa mergi la atelierul tau de reparatii.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Citroen C-crosser, accesați categoria noastră Citroen C-crosser.

 • Legătura cu publicația principală