Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc BMW-ul meu Seria 5

O nouă lumină de avertizare pe tabloul de bord? Nu afli de ce nu se stinge… Este normal, o mașină este complexă și există multe cauze pentru care ar putea apărea o lumină. Dacă ale tale lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți BMW Seria 5, este posibil să arate unele probleme. În acest articol, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. Mai întâi, vom descoperi cum funcționează lumina de preîncălzire de pe BMW Seria 5 și apoi diferitele explicații pe care le aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele pentru bujiile incandescente BMW Seria 5?

Scopul principal al luminii bujiilor incandescente ale motorului, care este în cele mai multe cazuri, simbolizat de o bobină galbenă, este să vă asigurați că bujiile dvs. incandescente funcționează eficient. În realitate, acesta trebuie să se aprindă când porniți BMW Seria 5 pentru a vă spune că aceștia încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva minute când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu este menită să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu vehiculul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate indica mai multe defecțiuni, vom încerca să le descriem pe cele principale.

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduc pe BMW Seria 5 meu?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe BMW Seria 5 sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit are rolul de a vă informa cu privire la o defecțiune, alta decât bujiile dvs., ne vom uita la asta acum. Oricare ar fi cazul, conectarea vehiculului dumneavoastră la instrumentul de diagnosticare vă va permite să traduceți cu exactitate motivul pentru aprinderea luminii strălucitoare.

Lumina luminoasă BMW Seria 5 se aprinde și sufăr de o pierdere a puterii

Prima posibilitate este să recunoașteți că lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți BMW Seria 5 și că, de asemenea, cunoașteți o pierdere de putere. Într-un astfel de caz, unele preocupări pot descrie prezența acestuia. Iată o listă cu principalele cauze:

 • Problema supapei EGR, de fapt, dacă treci printr-o pierdere de putere, este posibil ca supapa ta EGR să fie înfundată, în acest caz, este evident că lampa ta de preîncălzire se aprinde în timpul conducerii la BMW Seria 5 pentru că este una dintre problemele pe care se așteaptă să vă alerteze. Verificați starea supapei dvs
 • Defecțiune legată de supapa de preaplin turbo, în această situație ECU-ul nu mai poate gestiona presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate duce la turbo boost și o perturbare în funcționarea turbo-ului.
 • Probleme legate de injecție, fie un injector care s-a blocat, fie pompa de injecție care este spartă de pilitură sau alte eventuale corpuri străine care îi afectează buna funcționare.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe BMW Seria 5 împreună cu o pierdere de putere, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să simți smucituri din cauza unui debit prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe BMW Seria 5, ce să fac?

Lumina bujiilor incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța BMW Seria 5

Pentru a încheia, vă vom oferi explicațiile pentru o lumină de bujie incandescentă care se aprinde pe BMW Seria 5 fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul vehiculului. În general, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau siguranțe de înlocuit, testați și schimbați dacă este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) a eșuat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a rezolva problema.
 • Ai un contact fals undeva in circuitul tau electric, testa mai intai celelalte optiuni pentru ca nu este usor sa-l gasesti singur, iti recomandam sa mergi la atelierul tau de reparatii.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre BMW Seria 5, aruncați o privire la categoria BMW Seria 5.

 • Ссылка на основную публикацию
  Adblock
  detector