Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Acura MDX-ul meu

O nouă lumină pe tabloul de bord? Nu afli de ce nu se stinge… E normal, o mașină este complicată și sunt multe cauze pentru care s-ar putea aprinde o lumină. În cazurile în care dvs lumina bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduceți Acura MDX, poate evidenția diferite probleme. Pe această pagină, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile mai clar. În primul rând, vom afla cum funcționează ledul de preîncălzire de pe Acura MDX, apoi diferitele explicații pe care le aprinde atunci când conduceți

Care este scopul luminii mele pentru bujii incandescente Acura MDX?

Scopul principal al luminii bujiilor incandescente ale motorului, care este de cele mai multe ori reprezentată de o bobină galbenă, este pentru a vă asigura că bujiile dumneavoastră incandescente funcționează eficient. În realitate, acesta trebuie să se aprindă atunci când porniți Acura MDX pentru a vă spune că aceștia încălzesc aerul de admisie în cilindri și trebuie să se stingă după câteva momente când motorul este pornit. Prin urmare, această lumină de preîncălzire nu este menită să rămână sau să se aprindă în timp ce conduceți cu autovehiculul dumneavoastră. Totuși, dacă se aprinde în timpul conducerii, poate sugera diferite probleme, vom încerca să le evidențiem pe cele mai importante.

Weiterlesen:
Pret inlocuire amortizor pentru Acura MDX?

Ce să fac dacă ledul bujiilor incandescente se aprinde în timp ce conduci cu Acura MDX-ul meu?

O lumină strălucitoare care se aprinde în timp ce conduceți pe Acura MDX sau în orice alt moment decât atunci când motorul este pornit are scopul de a vă anunța cu privire la o defecțiune, alta decât bujiile., vom verifica asta acum. În orice caz, conectați mașina la instrumentul de diagnosticare vă va permite să înțelegeți corect motivul aprinderii luminii strălucitoare.

Lumina mea strălucitoare Acura MDX se aprinde și trec printr-o pierdere de putere

Prima posibilitate este că identificați că lumina bujiei incandescente se aprinde în timp ce conduceți Acura MDX și că experimentați și o pierdere de putere. Într-un astfel de caz, diferite complicații pot explica fulgerul său. Iată o listă cu cele mai importante cauze:

 • Problema supapei EGR, in realitate, daca treci printr-o pierdere de putere, este posibil ca supapa ta EGR sa fie blocata, in acest caz, este evident ca lampa ta de preincalzire se aprinde in timp ce conduci pe Acura MDX pentru ca este una dintre defecțiunile careia. este de așteptat să vă anunțe. Verificați starea supapei dvs
 • Problemă legată de supapa de preaplin turbo, în această situație ECU nu mai poate controla presiunea de admisie a turbo, ceea ce poate cauza turbo boost și o perturbare în funcționarea turbo.
 • Problemă asociată cu injecția, fie un injector care s-a gripat, fie pompa de injecție care este deteriorată prin pilitură sau alte eventuale corpuri străine care perturbă buna funcționare a acestuia.
 • În cele din urmă, ultima problemă care ar putea duce la un indicator luminos pe Acura MDX cuplat cu o pierdere a puterii, este că dvs. filtrul de combustibil este prea murdar, ar trebui să simți smucituri din cauza unui debit prost de combustibil în motor.
Weiterlesen:
Cum se blochează manual Acura MDX?

Lumina bujiilor incandescente se aprinde sau clipește, dar nu există nicio diferență în ceea ce privește performanța Acura MDX

Pentru a încheia, vă vom oferi explicațiile pentru o lumină de bujie incandescentă care se aprinde pe Acura MDX fără să simțiți vreo diferență în ceea ce privește puterea sau comportamentul autovehiculului. În general, acesta este un defecțiune electronică:

 • Releele bujiilor incandescente sau sigurantele trebuie schimbate, testati si schimbati daca este necesar.
 • Un contactor/potențiometru de pe una dintre pedalele tale (frână, accelerație sau ambreiaj) a eșuat, de multe ori o simplă desprindere va fi suficientă pentru a scăpa de problemă.
 • Aveți un contact fals undeva în circuitul dvs. electric, testați mai întâi celelalte alternative pentru că nu este ușor să-l găsiți singur, vă recomandăm să mergeți la mecanic.
 • Senzor de presiune de injecție defect, eroare ECU

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Acura MDX, nu ezitați să consultați categoria noastră Acura MDX.

 • Legătura cu publicația principală