Azcar.ro

Atelier auto

Final acord de licență utilizator

1. Definiția „Proprietar” – Administrator de site.
„Site” este proiectul de internet al proprietarului — portalul de informații pe care vă aflați în prezent.„Utilizator” înseamnă orice persoană care contactează, conectează sau ajută terți să acceseze informații sau conținut de orice fel publicat pe site-ul web al Proprietarului. site-ul web.

2. generală

2.1 Condițiile de utilizare a acestui site web (denumite în continuare „Termenii”) sunt încheiate între operator și fiecare utilizator. ACCESUL ORICE SECȚIUNE A SITE-ULUI WEBSIT ȘI LEGAREA LA, CITAREA SAU RETIPRIREA MATERIALULUI DE PE SITE-UL WEB CONSTITUIE ACORDUL DVS. LEGAL DE A FI LEGAT DE TERMENII ACESTUI ACORD. Proprietarii și Utilizatorii sunt denumiți în mod colectiv „Părțile”.

3. Limitarea răspunderii

3.1 SUNTEȚI EXPRES DE ACORD CĂ UTILIZAREA SITE-ULUI WEB SE ESTE PE UNCUL RISC. Materialul informativ privind medicamentele și utilizarea lor de pe site este doar în scop informativ și nu poate fi folosit ca ghid pentru autodiagnosticare și tratament și poate fi utilizat numai atunci când este prescris sub supravegherea medicului.

3.2 Utilizatorii Site-ului din alte țări ar trebui să utilizeze informațiile despre medicamente în conformitate cu reglementările în vigoare în acea regiune.

3.3 Administratorul site-ului nu este responsabil pentru eventualele riscuri pentru sănătate cauzate de auto-tratarea în urma recomandărilor date pe site. Utilizatorul este singurul responsabil pentru orice neînțelegeri care pot apărea din vizualizarea, citirea sau copierea oricărui material conținut pe site. Prin urmare, nicio entitate sau persoană fizică nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea acestor materiale. În niciun caz responsabilitatea pentru orice consecințe legate direct sau indirect de utilizarea informațiilor conținute în acest site nu va fi transferată proprietarului site-ului și nu poate da naștere unor acțiuni în justiție.

3.4. SERVICIILE SITE-ULUI SUNT FURNIZATE „CA ASU” FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚIE, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ. Utilizatorul renunță voluntar la răspunderea și despăgubirea proprietarului site-ului pentru daunele care ar fi putut fi cauzate sănătății Utilizatorului.

3.5. ADMINISTRAREA SITE-ULUI, PARTENERII SAU ANGAJAȚII SĂI NU GARANTĂ FUNCȚIONAREA NEÎNTRERUPTĂ SAU FĂRĂ ERORI A SITE-ULUI. De asemenea, nu garantează că vor fi obținute rezultate din utilizarea site-ului web sau din acuratețea și aplicabilitatea materialelor acestuia.

4. Modificări ale Conținutului Site-ului

4.1 TOATE INFORMAȚIILE ȘI MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE FĂRĂ GARANȚIE ÎMPOTRIVA ERORILOR. Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a modifica informațiile și materialele conținute pe acest site în orice moment și fără notificare.

5. Mărci comerciale

5.1 Mărcile comerciale și mărcile menționate pe site sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

6. Modificări ale Termenilor

6.1 Prezentul acord nu este un contract. Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a modifica acest acord și de a introduce noi acorduri. Aceste modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Utilizarea de către dvs. a Materialelor Site-ului după orice modificare a Acordului constituie acceptare automată.

7. Poze

7.1 Deoarece toate imaginile de pe site-ul nostru sunt găsite prin intermediul motoarelor de căutare, nu este posibil să se stabilească în prealabil în ce condiții vor fi distribuite și cine sunt creatorii lor. Dacă sunteți deținătorul drepturilor de autor al unei imagini utilizate pe site și aveți o plângere cu privire la utilizarea noastră, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să eliminați imaginea de pe site-ul nostru sau să respectați termenii de utilizare ale acestora.

Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați și să ne furnizați informații despre subiectul drepturilor, informații despre proprietarul drepturilor și adresa paginii de pe site-ul nostru care conține datele care încalcă drepturile. Ne puteți scrie o scrisoare completând formularul de feedback.

8. Înregistrare video

8.1 Toate videoclipurile postate pe acest site provin de la www.youtube.com și sunt open source pentru utilizare dacă este furnizat un cod de player special. Nu stocăm videoclipuri direct pe serverele noastre. În consecință, orice întrebări sau reclamații cu privire la materialul video postat pe site-ul nostru ar trebui să fie îndreptate către utilizatorul www.youtube.com care a postat materialul pentru care dețineți drepturile de autor sau către administratorul site-ului www.youtube.com să o facă.

Adblock
detector