Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus UX meu trage spre dreapta, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru cei mai mulți dintre noi, urmele noastre nu sunt întotdeauna sigure și indiferent dacă plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să luăm Lexus UX-ul nostru. Neputând acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem măcar un automobil sigur! Dacă nu ești confortabil, dacă ai senzația că ești Lexus UX trage spre dreapta, atunci ești în locul potrivit. Echipa noastră a decis să creeze acest articol pentru a vă ajuta să descoperiți originea acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, ne vom uita mai întâi la cauzele unui Lexus UX care trage la dreapta fără vibrații și pentru a termina, o mașină care trage la dreapta cu vibrații.

Lexus UX care trage spre dreapta fără vibrații

Lexus UX trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu cazul Lexus UX care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai clasice rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe un automobil este alinierea, adevărul este că paralelismul este ajustarea unghiului vertical al roțile, această reglare se efectuează de obicei atunci când înlocuiți anvelopele. Cu toate acestea, este greu sau chiar imposibil să cunoașteți starea alinierii dvs., puteți verifica pereții laterali ai anvelopelor dvs., dacă observați uzură anormală a Lexus UX, cel mai probabil alinierea este de vină. În acest caz, mergeți la garajul dumneavoastră sau la specialistul în anvelope pentru a o rezolva.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Lexus UX?

Lexus UX trage spre dreapta din cauza anvelopelor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul declanșator pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune pe anvelope, este logic ca Lexus UX să nu mai fie o direcție stabilă. Deci nu uitați să verificați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul unui accident dacă simțiți că Lexus UX trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, prin urmare, va trebui să le înlocuiți mai repede.

Lexus UX meu trage spre dreapta și simt vibrații:

Lexus UX trage spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui Lexus UX care trage spre dreapta dar provoacă și vibrații în volan. Primul declanșator cunoscut al erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, nu își mai asumă datoria de amortizor și liant între diferitele părți ale sistemului de propulsie față, ceea ce creează o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte decât celălalt pe care Lexus UX îl trage spre dreapta. Verificați starea acestora și înlocuiți-le dacă este necesar. În cazul în care doriți mai multe informații despre problemele cu silent block-urile, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru special.

Lexusul meu UX trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că Lexus UX trage spre dreapta este unul dintre rulmenții, de obicei cel din față, este mort, ar trebui, pe lângă defectul de traiectorie, să suferiți o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, nu se mai rotesc și ei și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce creează cu siguranță un defect de traiectorie. Verificați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Lumina cheie pe Lexus UX rămâne aprinsă

Lexusul meu UX trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs Lexus UX care trage spre dreapta si produce vibratii datorita amortizoarelor. Indiferent de cupa amortizorului, arcurile obosite sau de un cilindru răsucit, fiecare defect legat de amortizoare poate perturba comportamentul obișnuit al lui Lexus UX. Cu toate acestea, ar trebui să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți un înlocuitor de către tehnicianul auto, dacă este necesar.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Lexus UX, aruncați o privire la categoria Lexus UX.

Legătura cu publicația principală