Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lexus CT care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Lexus CT și nu puteți afla de unde vine, nu vă faceți griji, suntem doar în acest articol pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la aceste complicații. Dacă în situația dvs., dvs Lexus CT se oprește în timpul conducerii , trebuie să fii mai mult decât deranjat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să descoperiți, totuși, că un vehicul care se oprește în timp ce conduceți poate provoca o mulțime de complicații diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din perspectiva modului în care se comportă Lexus CT atunci când moare în timpul conducerii. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate părțile care s-au stabilit a fi în cauză și cauza eșecului lor atunci când Lexus CT moare în timpul conducerii.

Lexus CT CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PĂRȚELE ÎNCERCATE

De fapt, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre sursa Lexus CT care moare în timpul conducerii. Examinați toate componentele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care creează multe bătăi de cap șoferilor. De fapt, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece timpul mai mult sau cauzată de o conducere „liniștită” a Lexus CT. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet înfundat, o pierdere de putere și, posibil, o blocare la ralanti. Examinați acest ghid cuprinzător pentru complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Lexus CT se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să vă examinați sistemul electric, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate declanșa un scurtcircuit, sau un circuit electric complet rupt care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai dificile motive de detectat… Vă sfătuim să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar arăta că s-a creat un arc electric între un cablu și caroserie, cu toate acestea, cu siguranță va trebui să contactați un profesionist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Lexus CT, ce să fac?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Lexus CT. Dacă motorul Lexus CT se oprește în mod neașteptat când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cei mai logici declanșatori, fără combustibil, motorul se oprește. Ocazional, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Oricare dintre tehnici, Lexus CT ar putea scăpa în timpul conducerii.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca și înainte, însă, în această situație este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele blocate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Lexus CT pot să iasă din funcțiune sau să dezactiveze complet injecția de combustibil. O problemă cu injecția va apărea în majoritatea cazurilor când injecția de combustibil este fierbinte.

PROBLEMA NEIMAN

Un neiman, în principal referitor la comutatorul său de aprindere, vă va declanșa ocazional probleme și vă va declanșa Lexus CT să scape în timp ce conduceți. Această piesă, care este importantă pentru pornirea mașinii, servește și ca protecție antifurt, care va împiedica Lexus CT să funcționeze normal dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima cauză principală a unui Lexus CT se oprește în timpul mersului este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric pe Lexus CT?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este și posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele cazuri, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea dumneavoastră Lexus CT, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta părțile principale ale motorului dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Lexus CT, accesați categoria noastră Lexus CT.

Legătura cu publicația principală