Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lampa de ulei Chevrolet Corvette care rămâne aprinsă

Ingrijirea autoturismului tau este importanta in ultima vreme, intr-adevar, daca nu ii faci service-ul minim de rutina, sau daca nu tii cont de semnale de neobisnuit, risti ferm sa descoperi ca masina ta devine neplacuta de folosit. Tocmai acesta este subiectul la care vom răspunde astăzi, unul dintre indicii care deranjează cel mai mult șoferii este becul ulei pe Chevrolet Corvette . Pentru a încerca să vă ajutăm să analizați această lumină de avertizare, mai întâi vom vedea ce înseamnă această lumină de avertizare pentru ulei pe Chevrolet Corvette, apoi într-o secundă ce să faci dacă lampa de avertizare pentru ulei este aprinsă pe Chevrolet Corvette? .

Indicator luminos de ulei pe Chevrolet Corvette

Rolul luminii de ulei pe Chevrolet Corvette

Așa că începem conținutul articolului nostru interesul luminii de ulei de pe Chevrolet Corvette . Acest indicator este unul dintre cei mai necesari senzori ai tabloului de bord, în realitate, cu senzorul de lichid de răcire, este singurul care dacă este roșu ar trebui să se termine în protecția unității motorului dvs., iar dacă este roșu, înseamnă că există o problema presiunii uleiului , care poate, dacă este necesar, în câteva momente să vă afecteze grav unitatea motorului. Acțiunea uleiului de motor este de a lubrifia toate angrenajele motorului și de a evita cea mai mică frecare, de a răci unitatea motorului și de a îndepărta depunerile de corpuri străine. Va permite tuturor acestor elemente să funcționeze fără a se rupe, un motor care funcționează fără ulei va dura doar câteva momente înainte de a se rupe. Prin urmare, este important să aveți în mod constant un nivel și o presiune suficient de ulei pentru a vă asigura că funcționează în circumstanțele potrivite. De aceea este necesar să selectați cel mai bun ulei pentru Chevrolet Corvette atunci când vă schimbați uleiul, așa că nu ezitați să aruncați o privire în ghidul nostru pentru a selecta uleiul cel mai potrivit pentru mașina dvs.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală la Chevrolet Corvette?

De ce se aprinde ledul de avertizare ulei pe Chevrolet Corvette?

Vom trece acum la diferitele explicații ale a lampa de avertizare ulei unitatea motor care se aprinde pe Chevrolet Corvette . Poate fi galben sau portocaliu (în funcție de an) sau roșu. Iată complicațiile legate de acest spectacol de avertizare:

  • Dacă becul de ulei este aprins, dar este galben sau portocaliu , ești „norocos”, înseamnă că nivelul tău de ulei nu este suficient.
  • Problema senzorului de presiune ulei: Senzorul de presiune a uleiului, care este utilizat pentru a monitoriza permanent nivelul presiunii uleiului din motorul Chevrolet Corvette, poate provoca aprinderea lampa roșie de avertizare a uleiului de pe mașină. Va fi necesar să opriți imediat motorul Chevrolet Corvette!
  • Problema pompei de ulei: La fel ca și senzorul de presiune, o defecțiune a pompei dvs. de ulei va provoca aprinderea becul roșu de ulei de pe bordul Chevrolet Corvette, uleiul nu va mai circula corect în unitatea motorului dvs. și riscul de rupere va deveni foarte important.

Ce se întâmplă dacă indicatorul de ulei se aprinde pe Chevrolet Corvette?

Vom încerca acum să vă oferim acțiunile de realizat în caz de lampa de avertizare pentru ulei se aprinde sau clipește pe Chevrolet Corvette .

Cum să o gestionezi dacă becul de ulei portocaliu sau galben este pe Chevrolet Corvette?

Dacă sunteți victima unei lămpi de avertizare a uleiului care se aprinde galben sau portocaliu pe tabloul de bord, știți că mașina dvs. este nu în pericol imediat , cu toate acestea, conducerea cu această lumină nu este o decizie înțeleaptă, deoarece sugerează că dvs nivelul uleiului nu este suficient . Prin urmare, este necesar să verifica nivelul uleiului cat mai repede si verifica dupa aceea sa nu ai nicio scurgere de ulei pe Chevrolet Corvette, nu ezita sa ceri sfat din continutul nostru care se refera la aceasta problema daca acesta este cazul tau.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Chevrolet Corvette-ul meu?

Cum să o gestionezi dacă vizorul roșu al uleiului este aprins pe Chevrolet Corvette?

Înseamnă că ai un becul roșu de ulei este aprins pe Chevrolet Corvette . Primul lucru pe care va trebui să-l faci este opriți unitatea motorului , sau riscați să vă spargeți unitatea motorului. Apoi a chema un mecanic pentru ca el să poată determina cauza defecțiunii și să vă spună dacă este mai degrabă a defecțiune a senzorului de presiune a uleiului si deci te costa in jur de 50 de euro cu manopera, sau daca e mai degraba o problema de pompă de ulei iar in acest caz va trebui sa cheltuiesti cateva sute de euro (in jur de 300€).

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Chevrolet Corvette, accesați categoria noastră Chevrolet Corvette.

Legătura cu publicația principală