Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lampa de frână BMW Seria 3 rămâne aprinsă, ce să faci?

Acordarea atenției vehiculului dvs. este esențială în aceste vremuri moderne, de fapt, dacă nu efectuați serviciul minim de rutină pe acesta sau dacă nu țineți cont de semnale de anomalie, riscați foarte mult să vă vedeți autovehiculul ofilindu-vă. . Acesta este tocmai subiectul pe care îl vom trata pe această pagină, unul dintre indicatorii care îi deranjează cel mai mult pe proprietarii de mașini este lumina de frana la BMW Seria 3 . De asemenea, este stabilită ca lumină de frână de mână, deoarece este cea care se aprinde atunci când frâna de mână este cuplată. Pentru a încerca să vă ajutăm să analizați această lumină, mai întâi vom vedea la ce se referă această lumină de frână de pe BMW Seria 3, apoi într-o secundă cum se procedează dacă becul cheie este pe BMW Seria 3? .

Semnificația luminii de frână la BMW Seria 3

Așa că începem articolul nostru cu sensul acestui lucru lumina de frana la BMW Seria 3 . Vom încerca să descriem diferitele cauze care pot împinge lumina de frână să se aprindă într-o primă dată și, în a doua oară, ce o poate împinge să clipească. Sistemul dvs. de frânare este una dintre cele mai esențiale componente de securitate, așa că este vital să luați măsurile necesare imediat ce becul de frână de pe BMW Seria 3 se aprinde.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe BMW-ul meu Seria 3, ce să fac?

Ce înseamnă o lumină de frână pe BMW Seria 3?

În general, ești obișnuit să vezi lumina de frana la BMW Seria 3 când frâna de mână a mașinii tale este cuplată, totuși trebuie să știi că are o altă acțiune puțin mai puțin stabilită, să-ți spun despre nivelul lichidului de frână din autovehiculul dumneavoastră . Dacă identificați că este pornit atunci când frâna de mână nu este cuplată, probabil înseamnă că sunteți a rămas fără lichid de frână la BMW Seria 3 . Verificați nivelul lichidului de frână din blocul motorului.

Ce indică atunci când becul de frână clipește pe BMW Seria 3

?

In caz lumina de frana clipeste la BMW Seria 3 , complicațiile pe care le puteți întâlni nu sunt aceleași. Când becul frână de mână clipește, deficiențele pe care le puteți întâlni sunt legate ABS si nu la lichidul tau de frana. Este posibil ca unul dintre senzorii ABS din BMW Seria 3 să se fi eșuat, făcând ca lumina de frână de pe tabloul de bord al mașinii să clipească. Dacă se întâmplă acest lucru, sistemul dumneavoastră ABS nu va funcționa și este posibil să întâlniți blocarea roților la frânare, așa că aveți grijă până când problema este rezolvată. Dacă aveți și martorul ABS pe BMW Seria 3, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru dedicat acestei probleme.

Cum se stinge lumina de frână pe BMW Seria 3?

Pentru a termina, în această a doua parte, vom încerca să vă oferim soluțiile în cazul în care lumina de frână a BMW Seria 3 este aprinsă sau clipește .

  • În această primă împrejurare, așa cum am afirmat în prima parte a acestui conținut, foarte des pentru a face nivelul lichidului de frână al BMW Seria 3 va fi suficient pentru a rezolva problema. Dacă lumina de frână se aprinde destul de repede după nivelare, cel mai probabil că aveți o scurgeri în sistemul dvs. de frânare . În acest caz, verificați-vă nivelul în mod regulat și vizitați zona garajului cât mai repede posibil, astfel încât să poată identifica locația specifică a scurgerii și să repare furtunul care are scurgeri. Cu toate acestea, dacă nivelul lichidului de frână este bun și lampa de avertizare este încă aprinsă (chiar dacă frâna de mână nu este cuplată), poate indica că senzorul de lichid de frână funcționează defectuos. Poți schimba această componentă nu este foarte greu de făcut, în orice alt caz mergi în zona garajului tău pentru a o înlocui.
  • Dacă lumina clipește , după cum am afirmat, este pe partea ABS pe care trebuie să vă uitați. Este mai complicat să faci singur reparația pentru această problemă. Indiferent dacă este doar un senzor în blocul tău ABS, elementul este complex și cel mai bine este să mergi în zona garajului tău. Te poate costa o suta de euro daca este doar un senzor, precum si vreo suta de euro sau chiar 1000 de euro daca trebuie sa schimbi tot blocul.
Weiterlesen:
Lumina motor rămâne pe BMW Seria 3

Pentru a obține mai multe sfaturi despre BMW Seria 3, aruncați o privire la categoria BMW Seria 3.

Legătura cu publicația principală