Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Lampa cheie pe Volkswagen Touran rămâne aprinsă

Acordarea atenției vehiculului dvs. este importantă în aceste vremuri moderne, într-adevăr, dacă nu faceți cea mai mică întreținere a acestuia, sau dacă nu țineți cont de semnale de anomalie, riscați ferm să vă vedeți mașina ofilindu-se. Exact aceasta este tema pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre semnele care îi deranjează cel mai mult pe proprietarii de mașini este indicator luminos cheie pe bordul Volkswagen Touran . Pentru a încerca să vă ajutăm să analizați această lumină, mai întâi vom vedea ce indică această lumină cheie de pe Volkswagen Touran, apoi într-o secundă cum să o gestionez dacă lampa cheie este aprinsă pe Volkswagen Touran? .

Ce înseamnă lampa cheie pe Volkswagen Touran?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu semnificația unui indicator luminos cheie pe bordul Volkswagen Touran , s-ar putea ca pe lângă cheie să aveți și sigla unei mașini lângă el. Rețineți că funcția principală a acestei lumini este de a vă informa că este timpul să vă reparați Volkswagen Touran , cu toate acestea, această lumină poate avea și alte semnificații, chiar zeci de ele. Pentru a găsi originea acestei probleme, cea mai bună soluție va fi să rulați Volkswagen Touran și prin diagnosticare, dacă nu știți cum să realizați această procedură, puteți descoperi toate informațiile necesare pentru a executa această acțiune în conținutul nostru dedicat. pagină. Vom încerca în următoarea listă să vă oferim maximum de informații despre principalele anunțuri de alertă pe care vi le poate trimite:

  • O schimbare de ulei efectuată fără a reseta indicatorul: Dacă ați făcut singur schimbarea uleiului, probabil că nu v-ați gândit să resetați indicatorul de schimbare a uleiului al Volkswagen Touran, iată procedura pentru a realiza această mică resetare a cheii lumina mașinii tale.
  • Problemă cu nivelul uleiului: Este posibil ca senzorul de nivel al uleiului să sugereze că nivelul uleiului este prea scăzut.
  • Supapa EGR: O altă posibilitate este ca lampa cheie de pe Volkswagen Touran să fie aprinsă, deoarece supapa EGR este murdară, de obicei dacă conduceți distanțe scurte sau nu împingeți treptele vehiculului.
  • Bujiile incandescente: în cele din urmă, ultimul și cel mai general declanșator al unui lumină portocalie pentru cheie la Volkswagen Touran este că bujiile tale incandescente obosesc.
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran 3?

Ce se întâmplă dacă ledul portocaliu al cheii de pe Volkswagen Touran este aprins?

Acum vom trece la a doua componentă a paginii noastre de conținut și vom încerca să vă prezentăm soluțiile la fiecare dintre problemele prezentate în partea anterioară și, prin urmare, cum să mă descurc dacă văd lumina cheie pe Volkswagen Touran? Pentru a face acest lucru, vom răspunde pe rând la fiecare dintre problemele cu care vă puteți confrunta:

  • Resetați indicatorul de scurgere: așa cum am descris mai devreme în acest articol, o resetare de bază a indicatorului de la Volkswagen Touran va fi suficientă pentru a opri indicatorul cheie și a-l reporni pentru un ciclu de 10 000 km sau 1 an, vedeți conținutul nostru pagina pentru a executa această operație.
  • Problemă cu nivelul uleiului: Aceasta este o problemă de bază și cea mai ușor de rezolvat. Va trebui pur și simplu să vă examinați nivelul de ulei, vă sugerăm să profitați de ocazie pentru a vă verifica toate nivelurile de ulei.
  • Supapa EGR: În cazul unei lumini care se aprinde din cauza supapei EGR, va trebui să aveți punctele acestui cod de eroare prin instrumentul de diagnosticare. Odată ce sunteți sigur de originea problemei, puteți încerca să vă curățați mașina împingând angrenajele (motor fierbinte), în orice alt caz dezasamblați și curățați supapa EGR a Volkswagen Touran, am făcut un ghid pentru a vă ajuta să Fă-o. În orice alt caz, mergi într-o zonă de garaj și pregătește-te să plătești câteva sute de euro.
  • Bujii incandescente: În sfârșit, dacă problema ta vine de la bujiile incandescente, procedura de înlocuire a acestora este destul de simplă și nu vei avea nevoie de bujii incandescente în valoare de mai mult de 40 de euro.
Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran?

Acolo, acum știi totul despre lumină cheie la Volkswagen Touran , sperăm că această pagină de conținut v-a ajutat să vă rezolvați problema.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию