Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Iveco-ul meu daily trage la dreapta, ce să fac?

Conducerea unei mașini este o activitate zilnică pentru mulți dintre noi, căile noastre nu sunt neapărat sigure și indiferent că plouă, vânt sau ninge, de multe ori nu avem de ales decât să ne luăm iveco-ul zilnic. Neavând capacitatea de a acționa în condițiile de trafic, încercăm să avem cel puțin un vehicul sigur! Dacă nu ești confortabil, dacă ai impresia că ta iveco daily trage spre dreapta, atunci ești pe pagina bună. Cu toții am ales să publicăm acest conținut pentru a vă ajuta să descoperiți originea acestei probleme și să vă simțiți destul de rapid în siguranță la volanul mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom verifica mai întâi declanșatoarele unui iveco daily care trage spre dreapta fără vibrații și, în sfârșit, o mașină care trage spre dreapta cu vibrații.

iveco daily care trage spre dreapta fără vibrații

iveco daily trage spre dreapta din cauza alinierii

Să începem cu împrejurarea iveco-ului tău zilnic care trage spre dreapta fără vibrații, una dintre cele mai clasice rădăcini ale unei traiectorii nedreapte pe un vehicul este alinierea, de fapt, paralelismul este reglarea unghiului vertical al roților. , această reglare se face mai ales atunci când schimbați anvelopele. Deși este greu sau chiar imposibil să cunoști starea alinierii tale, poți să-ți examinezi pereții laterali ai anvelopelor tale, dacă observi zilnic o uzură anormală a iveco-ului tău, cel mai probabil este de vină alinierea. În acest caz, mergeți la mecanicul dumneavoastră sau la un profesionist în anvelope pentru a o corecta.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe iveco zilnic?

iveco daily trage spre dreapta din cauza cauciucurilor

Apropo de anvelope, paralelismul nu este singurul motiv pentru o mașină care trage spre dreapta. De fapt, dacă ai un diferența de presiune asupra anvelopelor dvs., este rațional ca iveco Daily să nu mai fie o direcție stabilă. Prin urmare, nu uitați să examinați presiunea tuturor celor patru anvelope. În plus față de riscul de rănire dacă simțiți că iveco-ul dvs. zilnic trage spre stânga din cauza presiunii în anvelope, veți accelera uzura anvelopelor. Și, ca rezultat, va trebui să le schimbați mai repede.

Iveco-ul meu daily trage spre dreapta și simt vibrații:

iveco daily trăgând spre dreapta din cauza silent block-urilor

Acum să ne uităm la cazul unui iveco daily care trage spre dreapta dar declanșează și vibrații în volan. Prima justificare comună a erorii de traiectorie plus vibrație este că blocurile tale silentioase sunt moarte. De fapt, atunci când sunt prea uzate, nu își mai descurcă treaba de amortizor și de liant între diferitele elemente ale transmisiei tale față, ceea ce va provoca o lipsă de stabilitate a direcției și posibilitatea ca acestea să fie mai uzate pe o parte. decât celălalt pe care iveco-ul tău zilnic îl trage la dreapta. Verificați starea lor și schimbați-le dacă este necesar. Dacă doriți mai multe informații despre problemele cu blocurile silentioase, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru detaliat.

Iveco-ul meu daily trage spre dreapta din cauza rulmenților

O altă posibilitate că iveco-ul tău zilnic trage spre dreapta este unul dintre rulmenții tăi, în general cea din față, este moartă, ar trebui, în plus față de deficiența de traiectorie, să întâlnești o anumită vibrație sau zgomot de rulare. De fapt, atunci când rulmenții sunt deteriorați, aceștia nu se mai rotesc la fel și încetinesc rotația roții pe care sunt montați, ceea ce cu siguranță va provoca o deficiență de traiectorie. Verificați starea lor și înlocuiți-le dacă este necesar.

Weiterlesen:
Cum repar scurgerile de ulei pe iveco-ul meu zilnic?

Iveco-ul meu daily trage spre dreapta din cauza amortizoarelor

Nu în ultimul rând, dvs iveco daily care trage spre dreapta si genereaza vibratii din cauza amortizoarelor. Fie că este vorba despre cupa amortizorului, arcuri obosite sau un cilindru răsucit, fiecare deficiență relevantă pentru amortizoare poate afecta comportamentul natural al iveco daily. Ar trebui, chiar și așa, să simțiți un zgomot când conduceți peste denivelări sau pe denivelări, de exemplu. Verificați starea amortizoarelor și cereți mecanicului dumneavoastră auto înlocuirea dacă este necesar.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre iveco daily, nu ezitați să consultați categoria noastră iveco daily.

Legătura cu publicația principală