Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volvo XC90 al meu

Acordarea atenției automobilului dvs. este foarte importantă în aceste vremuri moderne, într-adevăr, dacă nu faceți cea mai mică întreținere a acestuia, sau dacă nu țineți cont de semne de anomalie, riscați ferm să vă vedeți mașina ofilindu-se. Tocmai acesta este subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre indicațiile care interferează cel mai mult cu șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo XC90 . În efortul de a vă ajuta să analizați această lumină de avertizare, mai întâi vom vedea ce înseamnă această lumină de avertizare pentru curele de pe Volvo XC90, apoi într-o secundă cum să procedați dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volvo XC90? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo XC90

Așa că începem cu articolul despre Lumină centură de siguranță la Volvo XC90 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria autovehiculului dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea funcția de a alerta șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va activa atunci când contactul Volvo XC90 este pornit. Poate fi inclusiv senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a sesiza prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că acest martor este o modalitate bună de a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi coordonată cu un semnal sonor , pentru a vă asigura că sunteți conștient de omisiune.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volvo XC90 al meu?

De ce se aprinde ledul pentru centura de siguranță la Volvo XC90?

Vom trece acum la factorii anormali pentru ca lumina centurii să pornească Volvo XC90 . În funcționare normală, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele probleme pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde în mod neașteptat cu sau fără alarma sonoră în timp ce centurile de siguranță sunt bine fixate în timp ce conduceți cu Volvo XC90, într-un astfel de caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volvo XC90 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe locurile ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge la Volvo XC90?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volvo XC90 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți ledul de centură de pe tabloul de bord al Volvo XC90 .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați reușit să distingeți că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece uneori o simplă geantă de cumpărături poate declanșa senzorul și poate ilumina centura. lumina pe Volvo XC90. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un mecanic motor sa-l schimbe cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă la senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează eficient, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a vedea dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui schimba-l, poti descoperi cateva in spargerea autovehiculului, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina duce la complicațiile tale, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Volvo XC90.
Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volvo XC90?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo XC90, accesați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию