Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volvo XC60 al meu

Să fii cu ochii pe mașina ta este foarte importantă în zilele noastre, de fapt, dacă nu faci întreținerea minimă a acesteia, sau dacă nu ții cont de semne de neobișnuit, riscați puternic să descoperiți mașina voastră ofilită. . Acesta este tocmai subiectul pe care îl vom discuta în acest articol, unul dintre semnele care interferează cel mai mult cu șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo XC60 . În efortul de a vă ajuta să examinați această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi cu ce corespunde această lumină de avertizare pentru cureaua de pe Volvo XC60, apoi într-o secundă cum să procedați dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volvo XC60? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo XC60

Așa că începem cu conținutul articolului despre lumina centurii de securitate la Volvo XC60 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria vehiculului dvs. cu motor, este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea sarcina de a alerta șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni atunci când contactul Volvo XC60 este pornit. Se poate alătura cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va putea simți prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că sunteți obligat prin Codul Rutier, precum și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice mașină în mișcare, este pentru securitatea dumneavoastră, așa că această lumină de avertizare este o tehnică bună pentru a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi cuplată cu un semnal sonor , pentru a vă asigura că sunteți conștient de omisiune.

Weiterlesen:
Volvo XC60 meu trage spre stânga, ce să fac?

De ce se aprinde ledul pentru centura de siguranță la Volvo XC60?

Vom trece acum la motivele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volvo XC60 . În timp, ar trebui să fie aprins doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele probleme pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde din neatenție cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Volvo XC60, în acest caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volvo XC60 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe locurile ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge la Volvo XC60?

Acum că avem problemele pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volvo XC60 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți remediați-l și stingeți lumina curelei de pe tabloul de bord al Volvo XC60 .

  • Problema senzorului de prezenta: : În cazul în care ați fost capabil să identificați că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece ocazional o simplă geantă de cumpărături poate provoca senzorul și să vină pe lumina curelei de pe Volvo XC60. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un tehnician auto sa il schimbe cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează eficient, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a descoperi dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui schimba-l, poti localiza unele in sparge auto, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina duce la problemele tale, va trebui să aruncați o privire la cutia de siguranțe interioară a Volvo XC60.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volvo XC60?

Dacă mai aveți întrebări despre Volvo XC60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector