Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volvo Xc40 al meu

Îngrijirea vehiculului dumneavoastră este esențială în zilele noastre, într-adevăr, dacă nu efectuați serviciul minim de rutină al acestuia, sau dacă nu luați în considerare semne de anomalie, riscați puternic să descoperiți că mașina dumneavoastră devine neplăcută de utilizat. Acesta este tocmai subiectul pe care îl vom discuta pe această pagină web, unul dintre indicii care deranjează cel mai mult șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo Xc40 . În efortul de a vă ajuta să examinați această lumină de avertizare, mai întâi vom descoperi cu ce corespunde această lumină de avertizare pentru cureaua de pe Volvo Xc40, apoi într-o secundă cum să procedați dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volvo Xc40? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo Xc40

Așa că începem cu conținutul despre Lumină centură de siguranță la Volvo Xc40 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria mașinii dvs., este posibil să aveți doar una sau una pe loc, vor avea acțiunea de a anunța șoferul și amintindu-le pasagerilor să-și pună centurile de siguranță . Se va porni atunci când contactul Volvo Xc40 este pornit. Poate fi cuplat cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va putea identifica prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, la fel ca și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice vehicul în mișcare, este pentru securitatea dvs., așa că această lumină de avertizare este o tehnică bună pentru a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi conectată cu un semnal sonor , pentru a fi sigur că sunteți informat cu privire la omisiune.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volvo Xc40 meu?

De ce se aprinde ledul pentru centura de siguranță la Volvo Xc40?

Vom trece acum la motivele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volvo Xc40 . În timp, ar trebui să fie iluminat doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele griji pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde neintenționat cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Volvo Xc40, în acest caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volvo Xc40 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este cel mai probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care să fie problema dacă toate centurile de pe scaunele ocupate sunt blocate corect.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge pe Volvo Xc40?

Acum că avem problemele pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volvo Xc40 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți ledul de centură de pe tabloul de bord al Volvo Xc40 .

  • Problemă cu senzorul de prezență: : În cazul în care ați reușit să determinați că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece adesea o simplă geantă de cumpărături poate induce senzorul și aprinde lumina de centură la Volvo Xc40. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un mecanic motor sa-l inlocuiesti cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează corect, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a descoperi dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui schimba-l, poti localiza unele in sparge masina, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina îți produce problemele, va trebui să verificați cutia de siguranțe interioară a Volvo Xc40.
Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Volvo Xc40?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию