Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volvo V60 al meu

Este important să fii cu ochii pe vehiculul tău în aceste vremuri moderne, într-adevăr, dacă nu faci serviciul minim de rutină al acestuia sau dacă nu iei în considerare semnele de neobișnuit, riscați foarte mult să vă vedeți mașina ofilindu-vă. Tocmai acesta este subiectul pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre semnele care deranjează cel mai mult șoferii este indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo V60 . În efortul de a vă ajuta să analizați această lumină de avertizare, mai întâi vom vedea la ce corespunde această lumină de avertizare a curelei de pe Volvo V60, apoi într-o secundă cum să o gestionezi dacă lampa de avertizare pentru centura de siguranță rămâne aprinsă și emite un bip pe Volvo V60? .

Indicator luminos pentru centura de siguranță la Volvo V60

Așa că începem cu ghidul despre Lumina centurii de siguranță la Volvo V60 . Aceasta sau aceste lumini, în funcție de seria autovehiculului dvs., puteți avea doar una sau una pe loc, vor avea scopul de a anunța șoferul și amintindu-le oamenilor să-și pună centurile de siguranță . Se va activa atunci când contactul Volvo V60 este pornit. Se poate combina cu senzor de prezență , care datorită unui senzor de greutate va avea capacitatea de a sesiza prezența sau nu a unui pasager pe scaune. Vă rugăm să rețineți că sunteți obligat prin Codul Rutier, la fel ca și pasagerii dvs., să purtați centurile de siguranță în orice vehicul în mișcare, este pentru siguranța dumneavoastră, așa că această lumină de avertizare este o tehnică bună pentru a evita să vă puneți în pericol. Acest Lampa de avertizare pentru centura de siguranță poate fi coordonată cu un semnal sonor , pentru a fi sigur că ești conștient de omisiune.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volvo V60?

De ce se aprinde ledul pentru centura de siguranță la Volvo V60?

Vom trece acum la motivele anormale pentru ca lumina centurii să pornească Volvo V60 . În timp, ar trebui să fie iluminat doar dacă un pasager care stă pe un scaun nu și-a pus centura, iată o listă cu diferitele probleme pe care le puteți avea cu indicatorul centurii:

  • Indicatorul centurii de siguranță se aprinde accidental cu sau fără alarma sonoră deși centurile de siguranță sunt bine fixate, deși conduceți cu Volvo V60, în acest caz este posibil ca senzorul cataramei să fie defect

    .

  • Lampa de avertizare pentru centura Volvo V60 este aprinsă pe un scaun gol: În acest caz, este probabil ca senzorul de prezență să fie defect.
  • Indicatorul luminos al centurii de siguranță rămâne aprins și nu se aude nicio alarmă sonoră: Ar putea fi lumina sau siguranța care ar fi problema dacă toate centurile de pe scaunele ocupate sunt blocate efectiv.

Ce se întâmplă dacă lumina centurii de siguranță nu se stinge la Volvo V60?

Acum că avem complicațiile pe care le puteți avea cu lumina centurii de siguranță care rămâne pe Volvo V60 , vom încerca să vă oferim soluțiile pe care le puteți rezolvați-l și stingeți ledul curelei de pe tabloul de bord al Volvo V60 .

  • Problemă cu senzorul de prezență: : În cazul în care ați fost capabil să determinați că problema dvs. de lumină este cauzată de un senzor de prezență, va trebui să verificați dacă nu există greutate pe scaune, deoarece ocazional o simplă geantă de cumpărături poate duce la senzor și aprinde lumina centurii pe Volvo V60. Daca nu ai nimic pe scaune si senzorii iti sunt defecte, va trebui sa mergi la un mecanic motor sa-l inlocuiesti cu unul nou, senzorii costa in general intre 50 si 100 de euro. între 50 și 100 de euro.
  • Problemă cu senzorul cataramei curelei: Dacă senzorul cataramei curelei nu funcționează corect, ar trebui să aprindeți inoportun indicatorul luminos. Încercați să-l mutați pentru a vedea dacă ceva îl blochează, în orice alt caz va trebui schimba-l, poti localiza unele in sparge auto, in orice alt caz va trebui sa numeri 100aine de euro .

    .

  • În cele din urmă, dacă lumina duce la complicațiile tale, va trebui să aruncați o privire la cutia de siguranțe interioară a Volvo V60.
Weiterlesen:
Ecranul tactil Volvo V60 nu funcționează

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию